Quen_14 Kızlar bebekleriniz kaç kilo bize kilosu 5 gün geri dendi geçen ay da 4 gün geriydi 2100 gr kilo alması için çabalıyorum da olmuyor
Elsanur Quen_14 benimki geçen aydan beri 1 hafta geride 32+5 1900 gramdı iyi dedi bu hafta. Forumda 2500-2600 lere doktor normal deyince çok şaşırıyorum çok mu gerideyiz diye
sema0526 Quen_14 canım kilosu iyi dert etme bence daha doğuma var 40 haftaya kadar yolu var illaki 3 kiloya ulaşır hatta geçer bile cihazlar farklı her zaman doğru ölçmüyor hele de kilo konusu hamileliğin lütfen tadını çıkar sağlıklı ise çok şanslısın🥰🥰şükretmemiz lazım ben 8 aylıkken bir kilo doğmuşum küveze bile girmemişim
gokceaytekin Muz ,kaşar peyniri, sade soda, kuruyemiş,avokado bunları yemiştim oğlumda 4 kilo doğdu. Ama doktorum genetik de önemli demişti.
Quen_14 gokceaytekin bende çok dikkat ediyorum beslenmeme bebek kilo alsın diye ama olmuyor üzülüyorum
Quen_14 azlp hadi ya bana doktor geri gidiyo dedi bilmiyorum ki sorun değil bundan bişey olmaz dedi ama ben yinede haftasına göre olması gerektiği gibi olsun isterim
Quen_14 Elsanur genlde haftasına göre 2 hafta geri olursa sorun oluyormuş birkaç günden bişey olmaz diyolar ama insan üzülüyor
Mbozkurt Elsanur benimle aynı gündesiniz dün gittim doktora benimki 2500 dedi doktorum 3 hafta öndesin dedi dikkat et hamur işi yeme dedi bende zaten yemiyorum .maksimum 2100 olması lazımdı dedi şekerin varmıydı diye sordu yok dedim bu iri bir bebek olacak ozaman dedi abiside 3700 doğmuştu
Elsanur Quen_14 bir de kendi kilo almamda yerinde kaşar avakado muz ceviz sürekli yiyorum vitaminlerimi aksatmıyorum iki çocuğumda da böyle oldu ya
Quen_14 Elsanur benim ilki erkekti hep kilosu ileri dendi bana benimde kilo alımım çok yok hamileliğimin başınra 78 kiloydum şuan 84 olmuşum arkadaşlarım 15 kilo falan aldılar karnımda pek çıkmadı
Mbozkurt Quen_14 inan hiç bi fikrim yok çok takılmayın benim yediklerim kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek 2 yumurta kibrit kutusu peynir 3 tane ceviz zeytin salatalık domates bir adette meyve tüketiyorum öğlen bir meyve kahve akşamda Max 10 kaşık gelir pilav yanına yine 2 yumurta büyüklüğünde et et yoksa 1 kase bakliyat salata yoğurt tarzı şeyler tüketiyorum en son gece yine bazen bir meyve
Quen_14 sema0526 biz malesef 40 haftayı beklemiycez doğum için ilk doğumum sezeryandı mecburen erken olacak