CennetNuray20 bongomi Denizli Özel Egekent hastanesinfe doğum ücreti şuan normal 36 bin sezeryan planlı olursa 32 bin dedi
beautymom bongomi eşim daha bilmiyorum doğum ücretlerini hiç konuşmadık daha da kafayı yer adam 😁 🤣🤣 saçlarım beyazlicak diye şimdiden şakalaşıyor 🤭
aybike2212 bongomi gerçekten 4000e doğum yapmıştım şuan bende 2500tl muane ücreti veriyorum 2021 yılında 200tl idi fiyat farkı can acıtıyor resmen sizin muane ücretiniz de aşırı pahalıymış
bongomi aybike2212 evet cidden yani normal özel hastane tamam cihazı falan çok iyi ama yani çok abartı fiyat
Mbozkurt aslmoms fiyatlar dudaklarımı uçuklattı burada en iyi özel hastane 35 bin 2000 de muayene ben tıpın özeline gidiyorum prof.öğretim üyesi sezeryan doğum 1 bin özel oda filan tutacağım Max 15 bin muayene ücretide 1100 tl tahliller içine
aysezgi bongomi Liv Vadi’ den de fiyat alın isterseniz. Ben paket aldım. Paket kapsamı da genişti. Daha uygun olabilir. Şişli ile ilgili çok fazla olumsuz yorum okumuştum. Aslında bana 10 dk mesafede ama içime sinmemişti.
bongomi aysezgi ben liv daha pahalı diye düşünüyodum ama şu an ki doktorumda ayrılıp liv e geçebilirmiş o da daha uygun olacağını söylemişti müsait bir gün gidip fiyat alacağım çok teşekkürler
bongomi beautymom 😂😂 benim eşimde oo bu ne çok of cart curt diyo en çok çocuk isteyen kendiydi yapacak bir şey yok 😂
aysezgi bongomi Evet ben de şaşırmıştım. Memoriallar yüksek gerçekten. Ne demek rica ederim. Gitmeden telefondan da bilgi alabilirsiniz bu arada.
beautymom bongomi heh işte o sırada bende devreye giriyorum 😁 sen istiyordun en çok noldu diyorum susuyor 😁😁😁😁
busra_dlmc İstanbul pendik civarı dogum paketleri bilgisi olan yardımcı olabilirlermi lokman hekim kurtköy 85 ile 125 bin normal doktor ve doc doktor secenekleriyle ama pahalı geldi