beautymom LadyX benide çok etkiledi ya dün full onunla ilgili şeyler izledim internette aklımdan çıkmıyor 😒😥
LadyX beautymom aynen öyle inan ki benim de o kamera kaydındaki parmak şıklatma sesi filan. Tüylerim diken diken oluyor
beautymom LadyX gece çok daha aklıma geliyor cnm çok üzücü neden bilmiyorum ama insan kendi katilini doğurabilirmi ya demiştim 😥
Iremsel_ LadyX ayyyy rabbim inşallah sağlıcakla neşeyle mutlulukla büyümedini nasip etsin 34+3 hamilryim Asya demiştik ilayı görünce içim eridi sanki çok beğenfimmmm 🫠🫠🫠
Iremsel_ LadyX Ay öyleymiş canım araştırdım şimdi çok hoşuma gitti ismiyle yaşasın güzel kız belki ben de değiştirebilirim gibi geldi 😬😂
sari_papatyam dilaradoyan çok güzel açıklamışsınız teşekkürler ben de çevremden biraz ağır gelir çocuğa tarzı yorumlar aldığım için merak ediyorum ismi taşıyanları 🙏🏻
meryempayam LadyX 1,5 yaşında oğlum var ismi Mahmut 8 aylık hamileyim kızım olucak ismini Lina koycaz allahın izniyle
btl194 LadyX ayy belli olmaz aslında Şubat’ın ilk günlerinde de günüm sezeryan olduğu için erken olur