Rose_07 LadyX Kızım Deniz 🩷tıpkı ismi gibi bir karakteri oldu. Ona bu ismi çok isteyerek koymuştum. Oğlum Ekin Ege 🩵 koymayı düşünüyorum ama bu ara Tuna ismini de sevmeye başladım. Ekin Tuna da olabilir. Ekin sözlük anlamı dışında chat GBT yorumu çok hoşuma gitmişti. “Ekin” kelimesi Türkçe de tohum mahsul emek ve bereket anlamını taşır. Aynı zamanda yeniden doğuş, yeni bir başlangıç, filizlenme anlamını çağrıştırır. Bir tohum toprağa düşer ölür gibi olur ve yeniden filizlenir. Çok güzel 🩵 ikinci ismine karar vereceğim ege mı tuna mı ? Bakalım. Yorumlarınızı alırım
zeyn3521 Erkek bebek için : Agah, Asaf, Ömer, Ali gibi isimlerin çok karizmatik buluyorum ve anlamları da çok hoş. Kız bebek için : Zeynep, Rüya, Selva isimleri hoşuma gidiyor. Biz henüz cinsiyeti bilmiyoruz. Ama tahminen bunlardan birini seçeriz 🥰
Almirolie LadyX teşekkür ederim kuzum senin bebişinde öyle ufacıkmış daha güzel bir ömrü olsun miniğin 💗🤍
Rojdiyebiri LadyX şu an hamileyim cinsiyet belli değil Kız olursa Asmin Roza Erkek olursa da Mir Zeyd Koyacağım hayırlısı İnşallah ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse🥹
Quen_14 LadyX ilki çınar ikincisi de masal aslında biz lavin koyacaktık oğlum masal diyince başka isim daha anlamlı olamazdı diye düşündük