aslmoms Dr Haftaya tekrar gel bebeği görürüz dedi bebek var demedi. Kafama çok taktım. Kesenin içinde bir beyazlık var. Sizce bebek var mı yok mu ? Yolk Sac nedir ? Yolk Sac görünüyormu ? Sat göre 6+3
eslem2121 aslmoms yolk sac oluşmaya başlıyor cnm benim de bu haftada görünmemişti haftaya gittiğimde bebişide kalp atışınında duydum
Eda42_ aslmoms Bazı doktorlar bebek görülmeden net birşey denmiyor siz sormayınca hele hiç demiyor ama beyazlık görünüyor oda yolk saç olabilir on gün sonra gidence de inşallah bebeği görüp kalp atışını duyarsın sağlıkla gebelik olur inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🥰
aksakallardan canım arkadaşım biz doktor muyuz doktorun bilemedigini biz burdan ekrandan nasıl bilebiliriz? bunun cevabını doktorunun dediği tarihte ogrenebilirsin ancak. herşey olabilir yani şu durumda
aslmoms aksakallardan Tabi doktor olmadığınızı biliyorum ve farkındayım canım arkadaşım :) Bu forum fikir alışverişi yorum vs üstüne kuruluya zaten o sebeple sordum. Dr iyi kötü tüm olasalıkları söylüyor. Net söylemiyor daha erken olduğu için. Yatıp kalkıp bu konuları düşünüyoruz malum. Başka size ne sormamı isterdiniz onu sorayım arzu ederseniz.
busraggyy Biraz daha bekle canım bakılan ultrason cihazıyla bile alakalı olabiliyor ben bu haftalarda görmüştüm ama daha geç görenlerde var içini ferah tut