Acccee Ay elim ayağım titriyor 🥺🥺 awox test almıştım internetten geldiği gibi yaptım 2. Dakikada çizgi çıktı ay yazamıyorum yanıltmaz demi
[silindi] Valla canım ilk 5 dakika içindeyse net bir şekilde vardır ki sen 2 dakika içerisinde gördüğünü söylüyorsun İlk çektiğin resimde gerçekten görünüyor Ben de fark ettim ama diğerinde kurudukça belirginleşebilir bence şu an olsa bile çok yenidir
Acccee [silindi] Gidicem birazdan elim ayağım titriyor awox yanıltmaz diyorlar birde o kadar test yaptım bu kadar net çizgiyi ilk kez görüyorum pembeleşti bide
Eda42_ Acccee Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın bu test gerçekten çıkarıyor hadi Hamileyim diye yazarsın inşallah amin 🤲🏻
peripellaaperigmailcom Benimde böyleydi kan verdim kanda çıktı gebe olduğum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Acccee [silindi] 18.77 çıktı Allahım inanmıyorum 1.5 sene sonunda mucizem tam bu ay tedaviye gidecektim
minikmucizem356_ Acccee nasip çok mutlu oldum hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim belirti varmydi
hilalgazi Acccee ne kadar mutlu oldum sizin adınıza anlatamam sağlıkla kucağına al inşallah. Daha minikmiş. Her şey gönlünce olsun canım benim 🥹❤️