glydemir Merhaba Bana da bakar mısın yenı öğrendim :) sat 21.11.2025 Doğum tarihim : 12.01.1987 son ilişki :5 Aralık ki tahmını o zaman yumurtlama oldu
rkygns 2prensesannesiiii siteler de hep farklı çıkıyor yapay zeka hesapladı erkek dedi bir site kız diğeri erkek 25.07.1997 son adet 18 Kasım
2prensesannesiiii rkygns balım çin kız gösteriyor ama yumurtlamada ilişki olmuş o yüzde erkek olma şansı daha yüksek takip ediyor olacağım çok merak ettim
2prensesannesiiii rkygns ramzi teorisine göre kız ama bu teori doğru çıkmıyor hep yumurtlama günü ilişki oldu demiştin ya o yüzde hala erkek olma şansı yüksek diye düşünüyorum bskalım ne çıkacak 🥰
rkygns 2prensesannesiiii sağlıklı olsun da ben rüyam da görmüştüm bir erkek çocuğu maviye sarılmıştı veriyorlardı bana erken doğmuştu ama takvimler galiba kızı işaret ediyor 🤭
2prensesannesiiii rkygns evet ama işte dediğim gibi yumurtlama ve çatlamada ilişki olması erkek olma şansını arttırıyor🥰 cinsiyet ne zaman öğreneceksiniz
rkygns 2prensesannesiiii henüz şubatın 20 de ama Çin takvimi kız diyor ya çoğu şey kız çıktı bence kız
2prensesannesiiii rkygns eşimin yengesinin de erkek gösteriyordu kızı oldu balım 3 yıl üst üste aynı ay erkek gösteriyor bide kızı oldu🥰
maviiss 2prensesannesiiii bana da bakar mısınız doğum yılım 1994 son adet tarihim 30 aralık 2025☺️ bende tam yumurtlama gününde ilişki oldu sadece bir kez bu ay hamile olduğumu öğrendim☺️
rkygns 2prensesannesiiii yapay zeka da erkek çıktı ben yapınca sanırım sitelerdense o daha mantıklı hem haftayı hem döllenme zamanını hemde Çin takvimini söylüyor , ayy kafam karıştı ama herkes bütün testler kız diyor