Seraymesut 2prensesannesiiii valla ne zamn yumurtldim bilmiyorum adet adet bittikten sonra 2-3 gün düzenli oldu sonra düzensiz dinoglum rahatsızdi
busraulas Semayyy bide instagram da bir tane sayfa var annenin doğum yılına göre çin takvimi düzenliyor orada 1995 tarihlilere bakıyorum kız çıkıyor acaba ne kadar doğru ki :)
Semayyy busraulas kesin birşey değil bu takvimler zaten, Çin takvimi hesaplamalarda yaşınıza 1 yaş ekleyip o şekilde bakmanız gerekiyor resmi sitesinde böyle yazıyor. Nasip ya, Allah gönlüne göre versin sağlıkla versin 😌💖
iremfsll bebissss genel olarak çevremdeki herkeste gerçekten tuttu benimde bir oğlum var geçmişe yönelik bakıyorum onda erkek çıkıyor mesela Onuda biliyor 2023 e baktığım da
2prensesannesiiii bebissss hiç bişey kesin değil tüp bebek dışında ama bi dr bilimsel bi araştırması bu sadece şansı arttırıyor 🥰
busraulas Semayyy amin amin inşallah ya kız bebek hayali kurarken bir anda plansız gebe kaldım Rabbimin bir bildiği vardır dedim buna yormaya çalısıyorum kendimce erkek çıkıp duruyor 😅
Seraymesut iremfsll 1 düşük q ölü doğum şimdide w yaşında bı oğlum var hepsine çin takvimi ile baktım erke dedi evet hepside erkekti bu karnımdaki ne kız diyo bakalım hayırlısı