alvcee betulisgrnn sağlıkla büyütelim inşallah :) bakalım bana ne diyecek daha önce hiç alttan muayene de olmadım ilk olcak
alvcee sln112 normal istiyorum inşallah, sıkı şekilde de çalışıyorum normal olması için, pilates nefes egzersizi vs ama tabi en önemlisi sağlıkla kucağımıza alabilmek
alvcee sanane00 şimdilik fizyolojik olarak ben uygun muyum normal doğuma ona bakacak doktorum son haftalarda tabi yine bebeğin pozisyonu suyu vs onları kontrol edip ona göre ilerleriz :)
balbocegii sln112 benim son ana kadarda normal doğumdu 8 cm açılmam vardı bebek tam gelecekken kalp atışları çok yavaşladı acil sezeryana alındım yani son ana kadarda belli olmuyor bence o işler
deletedmom43191 sln112 bu tamamen hastanın isteğine bağlı siz ne isterseniz doktorlar o tarafa yöneliyor
busraozkan33 sln112 Genelde 37. Haftada çatı muayenesi yapıyor ben doğumdan iki gün önce sezeryan olacağımı öğrenmiştim 🙈
busraozkan33 sln112 Genelde 37. Haftada çatı muayenesi yapıyor ben doğumdan iki gün önce sezeryan olacağımı öğrenmiştim 🙈
3bebekliannee sln112 benim ikisi de vajinal doğum olduğu için istediklerinde geldiler ☺️ şimdi 3.ye hamileyim bakalım şimdi ki ne zaman gelmek isteyecek 🤷♀️🥰
umynurr alvcee ozel bi durummh var canim bende kadin dogumda takipliyim ama cati muaynesi vs yk denildi ilk gebelik benim sizde sanci vs varmi
alvcee umynurr bazı doktorlar hiç yapmıyormuş evet benimki yapacakmış kemik yapın uygun değilse önceden bilmemiz daha iyi dedi
bsrayksl2 alvcee çatı muayenesi için erken değil mi 34. Hafta doğumu tetikleme olasılığı var diye ilk doğumum da doktorum 37 haftadan gün aldıktan sonra yapmıştı zaten o muayene sonrası bi kaç gün içinde nişanım geldi ve doğumum başladı
Beyzahas esralgn benim doktorum ultrasonla bakıyoruz dedi bu hafta bakar büyük ihtimalle 37 haftalığım ama anlamadım ultrasonla nasıl bakacağını
Sulemka ylnydgd Kararsızlıktan çok daha iyidir, ben hala ikilemdeyim. Gerçi her çocuk kendi seçiyor ama yinede bu süreçte insan düşünmeden edemiyor
alvcee umynurr doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok vardır bi bildikleri diyip devam ediyorum ben 🙈
sbulut64 sln112 dogumda 😄 çatımida doğuma gittiğimde kontrol ettiler. Ama açılma olmadı sezeryana döndü
mucizemizibekliyoruzz sln112 son ana kadar doğal doğum olarak konuştuk . Şuan 31. Hafta hala bir engel görünmüyor
beyzakaya kartanesi___ canım anlıyorum korkuyorsun ama emin ol normal doğum kadar kolay bi doğum yok ben ilk çocuğumu normal doğurdum ve 1 hafta içinde iyileştim ama sezaryenin sonrası çok zor çok ağrılı evet normal doğum da kolay değil ama acısı o gün bitiyor sonrası daha kolay yine sen bilirsin tabi :)
kartanesi___ beyzakaya yok ya ben öncesinde o stresi sancıları ıkınmaları yaşayıp kendimde travma bırakacağıma sıfır ağrı sancıyla hastaneye gider bebeğimi kucağıma alırım inşallah evet belki doğumhaneden yürüyerek çıkamayacağım ama olsun o kadar da. Bir de ben ilerde vajina daraltma gibi işlemlerle de uğraşmak istemiyorum