jalepone softpure aslında çok çok güzelde bende de bir huy var böyle tv de gündem olan ismlere alerji oluyorum ya özenti geliyor ama beğeniyorum da 😃
Mutlu_Bir_Anne3 jalepone İlkay benim de bildiğim kız ismi, hatta arkadaşım var İlkay isminde. Ilker erkek ismi, İlkay da hiç duymadım. Unisex mi?
jalepone 3bebekliannee Allah Allah gs futbolcusu var yeni transfer ilkay başka da bildiğim yok arkadaşlar demeyin öyle şeyler 😄
elif9823 jalepone eskiden unutma beni diye bir dizi vardı. Başroldeki kadının adı ilkaydı. Birde içinde ay kelimesi geçtiği için hani ay zarif estetik birşey kıza daha çok yakışıyor.
jalepone elif9823 aybars var mesela o şekilde düşünmüyorum ya ekler sertleştirir de yumuşatırda aynı ismi ama bi kararsız kaldım tabi bende
bohembircadi ozlem_ozcelik Bize ilk önce erkek olabilir demişti doktor. O zaman bu isimleri düşünmüştük Göktuğ, Gökalp, Mustafa Kemal, İlteriş, Pars. Meğerse gelen kızçeymiş🌸💗💙
QBuse1123 ozlem_ozcelik biz Atlas ismine.karar verdik ama Miran çok.istedim eşim istemedi Ali Asaf Ali İmran da olabilir