[silindi] sevinmek belirtim olmasın istiyorum bende ölğyprum kusmaktannn kokulardan tiksinmekten bel ağrısından sık idrara gitmekten
buse76 sevinmek bende belirti olmasın istiyorum bulantı kasık ağrısı özellikle kasık ağrısı korkutuyor nazar etmeyin hiç soranlara çok zor geçiyor deyin hergün kısuyprum deyin😂😂ama 8 den sonra felan net başlıyor kasık ağrıları batmaları ani kramplar
AuraMomB Ay maşallah de nazar etme kendini. Ben bildiğin pamuk prensesten cadıya döndüm mide bulantısı, kabızlık, bi karnım vardı şu an beş buçuk aylık hamileyim onunla eş değerdi😂 uykudan gözümü açamazdım tam bir lanet agresiftim. Maşallah de 🧿🧿🧿
kubratercan sevinmek 19. Haftama girdim hala hiç belirtim yok karnım da çıkmadı ama her kontrolde bebiş gayet sağlıklı görünüyor. Çevremdeki herkes ne kadar şanslısın diyor o yüzden kontrollerde doktorun ne söylediği önemli belirti olmaması güzel olay rahat geçiyor hamilelik dönemi ☺️
gyuiioo sevinmek öyle deme canim bende senin gibi dedim sanki kendi kendimi göz ettim başta bende öyleydim sonra kanamam oldu kendime çok kızdım ve gebeliğim zor geçiyor maşaAllah sana inşallah hep güzel geçer canim
Gks_01 sevinmek kız ne güzel işte benim bağırsaklar pert mide bulantısı koku hassasiyeti zirvede 10 haftalığım 5. Haftadan beri bu durumdayım resmen aç kalmamak için yiyorum yediğimden keyif bile almıyorum çok imrendim sana 🥹
asporca sevinmek ne güzel işte benim içtiğim ilacı kusmayım diye yapmadığım şey kalmıyor ikinci gebeliğim bu daha az tabi ama yinede var belirgin şekilde
sevinmek Ay yazdıklarınızı gördüm kızlar sanırım şükür etmem lazım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minnoşlarımızı 🥰
Kubra12355 sevinmek ne güzel işte bende öyle diyordum 7.haftsda bı basladi bulantı kusma 2 ay sürdü çok kötüydü ne kadar geç okadar iyi belki hiç sorununuz olmaz herkes yasicak diyede birşey yok🤣