ozlemyilmaz60 Hanımlar 3. Gebeliğim 2 kızım var oğluma hamileyim ilk kez erkek bebek kıyafetlerine bakıyorum çok tuhaf bi his 😅 siz neler aldınız almaya başladınız mı ben şu ana kadar isimli tulum aldım yine isimli yastık battaniye falan almak istiyorum bunlar keyfi şeyler diğerlerine başlamadım
jalepone ozlemyilmaz60 ben de 21+4 deyim bir tane tam takım yemi doğan hediyesi geldi ben kendim yurt dışına çıkmıştım oradan hatıra olsun diye sadece bir oyuncak aldım başka da hiç birşey almadım şubata kadar da almam diye düşünüyorum
Deletedmom_8793 ozlemyilmaz60 ben 23+ 3 haftalık hamileyim sezeryan olduğu için Mart sonu gibi gözüküyordum 3 tane 5′li hastane çıkışı aldım 5 tane zıbını aldım 6 paket ıslak mendil aldım 2 paket Molfix 1 numara bebek bezi aldım iki tane tulum aldım 10′lu çorap aldım kızımdan kalanlar da var ortak renkler kullanabileceğim şimdilik yeter diye düşünüyorum
babymom2026 ozlemyilmaz60 çoğu şeyini aldık dolap kaldi sadece birde şampuan pişik kremi falan ☺️ 23+0ım ben cinsiyet belli olduktan sonra almıştım beşiği arabayı falan ☺️
mervein14 ozlemyilmaz60 sağlıkla büyütün inşallah . Ben kızımdan kalan zıbın alt çıtçıtlı body ve ortak renkleri evde giydirip misafir geldiğinde dışarda giyeceği 2 takım aldım şimdilik. Zaten kızım 2.5 yaşında çoğu şey duruyor o yüzden pek bir şey almayacağım ana kucağı aldım emzirme yastığı vs birde Pazar günü Ankara’ya gideceğim avm den bir kaç takım alırım yine benimde oğlum olacak isim konusunda aşırı kararsızız fikir verir misiniz.
Admsarzu ozlemyilmaz60 evet ben başladım artık baya baya alışverişe çünkü ağırlaşınca yapamayacağım diye düşündüm
nrybysk Kızlar merhaba konudan bağımsız ben de Nisan annesiyim nasipse ilk gebelik , bebisi bir gün kuvvetli bir gün çok nadir hissediyorum normal mi bu durum her gün hissederdim bugün az hissettim endiselendim
jalepone nrybysk aynı ben bazen hiç yok bazende futbol oynuyor sanki bana sorarsan normal benim de ilk gebeliğim
aprilbaby ozlemyilmaz60 bir kızım var 2.kızıma hamileyim daha bir tane bile bir şey almadım biraz riskli geçti onun korkusu oldu bakalım biraz daha geçsin başlayacağım kızımdan kalanlar da var hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
zeyka 25+6 benimde 2 kızım var oğlum olacak inşallah hiç bişey almadım 3 tane yenidoğan tulum ve 3lü takım hediye geldi 3. sezaryen olacagi için 10 mart gibi doğum olacak. Yarın kontrole gidicem en son 20. haftada detaylıya girmiştim
medelas1 ozlemyilmaz60 bebek arabası, komodin, ufak tefek oyuncak dışında neredeyse her şey bitti. ben denk geldikçe almaya başlamıştım