Canlarım hepinizin anne olmasını o kadar çok istiyorum ki Allah tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin İnşallah kim Rabbime sığınıp yalvarıyorsa çabalıyorsa Rabbim en yakın zaman da sesinizi duyar katından size bir evlat verir İnşallah ben 7 aylık evliyim geri çekilme şeklinde korundum doğum kontrol hapı tavsiye etmiyorum 3 aydır da korunmadık hatta içe boşalmalar da oldu ama öyle yumurtalama günümü falan bilmiyordum 13 kasım da adet oldum 16 kasımda iyileştim ve yumurtalama günümü kaçırmamak için 17 kasımdan itibaren test de yaptım ilişkide yaşadım trendyoldan innovita ovülasyon testi alın yumurtalama günümü bulana kadar üst üste ilişki yaşadım onları da yazayım 17-21-24-25-26-27-28-30 kasımda ve 1 aralıkta ilişki oldu ben de 29 kasımda pik gördüm 30 kasım 1 aralığa bağlanan gece çatlama oldu ve ben 1 aralık sabahı da denedim bu arada her ilişkide ben sırt üstü eşim üstümde oluyordu bence sperm öyle daha çabuk ulaşır boşaldıktan sonra hemen çıkartmıyordu 1 dk sonra yavaş çıkartıyor ben de hemen belime yastık koyup 15 dk uzanıyordum birde bi pozisyon var birgebeningünlüğü mü ne o kadın da ilişkiden hemen sonra bi pozisyon gösteriyor onu da yaptım sırt üstü uzanıyorsunuz ayaklarınız yere basıp hafif belinizi kaldırıyorsunuz 20 saniye o şekilde bekleyin bu şekilde hemen hamile kaldım🫢 biraz açık konuştum ama size yardımcı olmak isterim 😘 en önemlisi de kalbinizi her zaman temiz tutun çünkü kalbi temiz olanın duaları çok çabuk kabul oluyor ben 2 aydır namaz kılıyorum çok şükür Rabbim bana bunu da nasip etti namazdan sonra zikir çekiyordum evlat sahibi olmak için de zikir çekiyordum onları da söyliyim
Subhanallah (33 kez)
Elhamdülillah (33kez)
Allahuekber (33 kez)
La ilahe ilallah (33 kez)
Ya Fettah (41 kez)
Ya Rahman Ya Rahim (11 kez)
Estağfirullah (33 kez)
Asıl evlat için okunan zikirler
Ya fettah (41)
Estağfirullah el-azîm ve etûbü ileyh (33)
Yâ Şâfi (33)
Yâ Selam (33)
Yâ Vedûd (34)
Bence Allah ona sığınan herkesin yanında benim dualarımın hepsini o kadar çabuk kabul ediyordu ki bir anne evladına karşı nasıl merhametliyse Rabbim de kullarına 10 kat merhametli ben sabırsız bi kuluyum ondan namazda bana hamile kalacaksam nolur bana bir işaret yolla Allahım dedim ertesi gün annemlerin çok alakasız bir komşusu kızın hamile mi demiş ben onu rüyamda hamile gördüm çok gerçekçiydi bu ay o hamile kalacak demiş annem bunu bana anlattığında ağladım gerçekten Rabbim beni bu kadar mı seviyordu onu o kadar çok seviyorum ki hemen sesimi duyuyor basit bi duamı bile beni kırmayıp kabul etti ben test yapmadan kan sonucu almadan 1 hafta önce Rabbimin bana gönderdiği işaretle öğrendim hamile olduğumu arkadaşlar abdest almak 2 dk namaz kılmak en fazla 4 dk Rabbime lütfen 5 dknızı ayırın emin olun her şey yolunda gidecek ve dualarınız o kadar çabuk kabul olacak ki namaza daha çok bağlanacaksınız çünkü bizim isteklerimiz asla bitmez dualarımızda Allah isteyen herekese namaz kılmayı nasip etsin 🙏🏻🥹
Bu arada o kadar inandım ki bu ay hamile kalacağıma ekranıma bile bebek fotoğrafı koymuştum inanın umudunuz da kesilmesin üzülerek strese de girmeyin derdi veren Allah dermanı da veren o olacak sizi yaratan size o rahmi veren Allah içini dolduracak olan kişi de Allah o yüzden inancınız her zaman olsun canlarım Allah hepinize anne olmayı nasip etsin İnşallah 🙏🏻😘 sorularınızı alırım