Seyda-06 Yarın doğuma gireceğim mecbur başlatacaklar doğumu bebek gelmiyor bi türlü 40+5 olcak ilkide suni ile başlamıştı buda öyle olcak ilkinde çok zorlanmıştım ikinci de yaşayıp suni ile nasıl oldunuz açılmanız doğumunuz daha kolay oldu mu
rabiaerdemm Seyda-06 benimde sancım yoktu açılmam vardı sadece suni verdiler çok hızlı ilerledi daha kolay oldu
deletedmom43191 Seyda-06 ilki su gelisiydi ikinci suni sanciydi suni sanci benim icin bebek oyuncağı kendi sanci daha zor ikinci dogumda 9 da suni takildi saat 1 veya 2 sanci basladi 4 dogum oldu kesi dikis hicbisy olmadi el bile surmediler bana ıkındım bebek çıkınca ebeler tuttu
Fulyaaa1 Seyda-06 bende ilk suni aldım şimdi 36 haftalık hamileyim bu kendi isteğiyle gelsin diyorum inşallah ama suni sancı alınca bence daha hızlı ilerliyor açılma vs
Fatma_furkan1996 Seyda-06 şuan daha zorluk çekiyorsun inan bana artık doğurmak istiyorsundur o yüzden suni sancı olması daha iyi canım korkma Allahın izniyle daha hızlı bir süreç geçirirsin sağlıkla kucağına al bebeğini 🤲🌸
Seyda-06 rabiaerdemm gerçektenmi ya çok korkuyordum çünkü çok kötüydü 2 gün sancı çekmiştim ayakta uyuyakalmıştım acısı tarif edilmezdi aynı olcak diye ödüm kopuyor
Seyda-06 deletedmom43191 ayy çok iyi içim rahatladı allah razı olsun gerçekten inşallah dikiş kesi olmaz diyorum ama bakalım çok şükür rahatladım biraz
deletedmom43191 Seyda-06 bebek doğduktan sonra beni temizlediler falan sonra kalktım kendim giyindim oturdum bebegimi emzirdim hatta dogum bitince bir arkadaşım vardı hemen onu görüntülü aradım konuştuk sonra odaya yürüyerek gidecektim ama ebe izin vermedi yorgun olabilirsin tansiyonun etkilenir oturarak git dediler oturarak gittim
Seyda-06 Fulyaaa1 ilk doğum olduğu için açılmam çok ilerlememişti bu sefer hep kolay oldu diyorlar allahın izniyle
Seyda-06 Fatma_furkan1996 evet artık dayanacak gücümde kalmadı açıkçası taşımak zor bedenimi de kullanamamak sağa sola dönememek hayırlısıyla gelsin inşallah içim çok rahatladı 🫠