Kızlar oncelıkle merhaba bende buraya sonunda doğum hıkayemı yazıyorum
Öncelikle normal rutın kontrolume gıtmıstım 1 hafta önce oazartesı günü doktor bebegımın kılosunu 4 kg ölçtü ve suyum fazla olduğu ıcın eve göndermek ıstemedı yatış verdı saat 11.30 da yatışım yapıldı nst vs hepsi bağlandı normalde sezeryan ıcın yatısım yapılmıştı ama başka doktor kılosunun 3700 olduğunu ve normal yapabılıcegımı ıstersem bekleyebılıcegımızı soyledı bende kabul ettım çünkü 2 gün o hastanede kalmak ıstemedım herneyse başladık sancı bakmaya sancılarım var 100 lerde ama ben hıssetmıyodum yatısım yapıldıktan 4 5 saat sonra açılmam olmadığı ıcın o sancıya rağmen propess takıldı yanı açılma ve yumuşama destekleyıcı fıtıl fakat takıldıktan yarım saat sonra benım açılmam 1 cm oldu ben bu sırada ızın verdıklerı surelerde plates ve yürüyüş yaptım ama dıger odalardan hep doğum sesleri vs gelıyordu ınanılmaz etkılenmıstım o durumdan yanı doğuma hazırlanan bır kadını acıyla bağıran doğum ıcın uğraşan kadınların yanında neden yatırırlar bılmıyorum herneyse hızmet 0 zaten tuvalet kâğıdını ıstedıkten 3 4 saat sonra verdıler bıze fıtıl takıldıktan 5 saat sonra yanı saat artık gece 12.30 olmuştu baktıklarında hala açılmam 1 cm dı ılerleme yoktu ve benım artık vajınal muayeneden canım ınanılmaz yanmıştı çünkü çok sert davranıyorlar ve tırnaklarını bıle hıssettım ıcınde vajınamın dondururken elıni daha fazla dayanamıcak olduğum ıcın açıl sezeryana aldılar 1.09 da da kızım dünyaya geldı suan kollarımda ben doğum surecınden çok hastane surecını merak edenler varsa dıye anlatmak ıstedım ben memnun kalmadım belkı başkalarına bu sekılde denk gelmez ama ben bunları yaşadım hatta sezeryandan çıktım Benı kata guvenlık götürdü ve yerdekı o eşiklerden tümseklerden pat pat gecırdı en donunda yavaş olmasını canımın acıdığını soyledım odaya geldim tek kısılık odaydı ama olduğum yerde çift kısılık odalarda vardı tabı odaya geldıgımde de son olarak yataktan yatağa açıyla fırlatıldım ve bebegımı kucağıma alarak o acıların hepsını unuttum sız sız olun sezeryandan sonra canınız yansada hafıf hafıf yürüyüş ve mutlaka fıltre kahve kcın sonrasında ki epıdural ağrısı ınanılmaz kötüydü benım boynumu hareket ettıremıyodum