penbe_karisi beyzanur_4 yaaa benim doktorum ilacını tam saatinde al ve ilaç içerken süt ürünleri tüketme bol bol et ciğer falan tüket dediii
penbe_karisi Serfiraz 🥰yaa şöyleki benim doğumum hamileliğim kurtajim bütün sürecimi bilir kızı gibi davranır bu sebeple 🥹🥹🥹🥹
penbe_karisi sevacano hmm ben onu kullanmıyorum yaa vermedi doktorum yatmadan OMEGA 3 alıyorum sabah demir ve magzneyum alıyorum sadece
supermooomy penbe_karisi evet benim bayılmalarım falan başlamıştı artık ama şu an bir tık daha iyiyim
penbe_karisi 3bebekliannee onu ilk hamileliğimde kullanıyordum bu isme yakın bı tane verdi doktorum bende karın ağrısı yaptı baya değiştirdik
penbe_karisi Minikkkk_0 hmm benim doktorum çok aşırı düşük demedi ama düşükmüş değerlerin altına bı iki tık düşmüş bakalım daha dikkat etmeye çalışacam artık
asil15 penbe_karisi ay sorma bacim ne çektik bee😅ama güzel şeyler ne yalan söyleyeyim şükürler olsun bugünümüze.
1ogrencianne penbe_karisi valla benim yerlerdeydi demirim, ferittin 2’ydi. Bana damar içi demir serumu uygulandı 2 doz. Ondan beri bayağı yükseldi 🧿 ilk gebeliğimde de çok düşüktü. Onda da sabah akşam demir ilacı+keçiboynuzu pekmezi tüketiyordum
1ogrencianne penbe_karisi benim o zaman da bayağı yükselmişti. Keçiboynuzu pekmezi demir tadındaydı zaten. İçimi zor ama işe yarıyor bence ☺️