Ceku256 cicekbahcesi_ 3 aylık bebeğim baştan beri Molfix premium kullanıyorum çok memnunum. Normal mavi Molfix pişik yaptı
Busranur_mnts Ceku256 1 numaradan kaç paket kullandınız ben 1 paket mavi almıştım indirimde görünce de 2 paket premium aldım ama fazla mı acaba dedim son kontrolde doktor 1 hafta geri dedi iri bebek de olmayacak en fazla 3 kilo falan olur gibi olursa
Ceku256 Busranur_mnts benim bebeğim 2800 doğdu 3 paket 1 numara kullandım ama 2 paket alsamda olurmuş. Ama benim kızım hızlı kilo aldı
sibelipek3101 cicekbahcesi_ Molfix mavi olanamdan kullaniyroum beyaz olan iicn çok şikayet okumuştum yani eski tip Molfix güzel yrni cikanalr değil stokta yapma tavsiyem eski olanlardan 1 paket al dene memnun kalırsan özellikle 4 5 numara stok yapılıyor diğerleri hızlı geciyor
sibelipek3101 Bir den 2 ye çabuk geçiliyor kızlar stok yapmayın indirimde de olsa geçişleri bekleyin derim 1 den 1 paket 2 den 2 paket sonrası 3 te fazla gidiyor en fazla 4 5
sibel5 cicekbahcesi_ iki çocuğuma molfix kullandım 3 hamileyim ona da molfix kullanmam inşallah ben çok memnunum
carolina07 cicekbahcesi_ ben ilk bebeğimle molfix kullandım çok memnunum şimdi 2. Ye hamileyim kampanyadan yine molfix aldım hayır sızdırma yapmıyor. Baby turco kesinlikle önermiyorum aklınızda bulunsun çocuğun altında bez varken üstüme işemişti koltukta nasıl bir kalitesizlikse bir daha asla kullanmadım.