elif_11 üzülme… sağlıkla gelsin inşallah. Darısı bana bebeğim daha 3 aylık ama Allah inşallah nasip eder Banada vakti geldiğinde. İnan bugün hamilesin deseler asla üzülmem. Çok zor, bebeğim özellikle çok zor bir bebek. 3 ay olana kadar gaz biter dediler şimdide galiba beni tanıyor biri bebeğimi alınca krizler geçiriyor sürekli kucakta durmak istiyor bunlara rağmen ben istiyorum (delirmedim, 3. Kez yapılan tüp bebek bebeğim defalarca kayıptan sonra geldi)
Sende üzülme lütfen. Vaktinde sağlıkla gelmesi için dua et. Allah sana ikisine yetecek güç ve sabrı verecektir ❤️ dualarım seninle
Yakın zamanda sezeryan olmanı hiç sorun yapma bir sürü insan var böyle. Ben ilk oğlumda sezaryen yapılan yerden dış gebelikten iç kanama ameliyatı geçirdim sol tüp alındı baya büyük kesim oldu ve diğer bebeğim rahimde kaldı, gebelik devam etti. İlk ameliyattan 6 ay sonra doğum yaptım. İlk oğlumla ikinci oğlum arasında 2,5 yıl var. Baya yakın araları 3 ameliyatında. Hiç korkma sen tedbirini al doktorunla takdir Allah’ın