K-1997 yuksellll merhaba şuan ben öyleyim bir gaz sancım var çok hafif göğüs sızım bide ayak üşümem var ev 25 derece ben üşüyorum çatlama iğnesinin 9. Günü
gamzee7 adatuna yumurtlama zamanında gebe kalma ihtimali daha fazla tabiki ama adetten sonrada ihtimal var
merve_ofc gamzee7 anladım canım teşekkür ederim zaten öyle herkeste olmuyormuş sanırım biraz araştırdım da sizlerede sorayım dedim
adatuna gamzee7 eğer yumurtlama gününüz adetten sonra ise evet ama yumurtlama dönemi dışında gebe kalınmaz. Yumurtlamadan -+ 2-3 önce sonra gebe kalınır onun dışında imkansız
suleerdogdu gamzee7 ben ikincinin haberini daha birkaç gün önce aldım ve ikisindede adet öncesi üşümee ve hafif grip oldum
halefsu gamzee7 ben hamile değilimdir heralde adetime daha 2 hafta var ama çok istiyoruz. Senin dediğğn gibi donuyodum ili gün öncesine kadar ayaklarım buz gibi çocuklara diyorum üşüyomusunuz diye hayır diyolar bide terlikle geziyorum yani üşümenin hamilelik belirtisimi 😅 heyecan yaptım
gamzee7 halefsu ben bazı yerlerde okudum hamileliklerde ateş basması vs olurken bazılarında üşüme oluyormuş 😂
gamzee7 halefsu benim adetime daha çok var ay sonunda olacağım döngüm 34 35 gün 3 4 gün hep ileri atar 21 ekimde oldum 26 eylülde oldum bu ay uygulama 30 Aralık gösteriyor