SerpilEsra Kolumun agrisindan uyuyamiyorum bazen sorunsuz yatiyorum bazende böyleyim iste yatip yatip kalkiyorum Allah rizasi icin dua edin bu nasil bir agridir yokmu gecirmenin bir yolu siz naptiniz hanimlar ayin 4 ünde 2. Doz tetenoz oldum halen ağrısı kolumda duruyor psikolojim bozuldu her işimi etkiliyor bu son aylarim cok zor geciyor😔😔😔
Tgbatem SerpilEsra aşı yapılınca hemşire buz uygulaması yapın demişti birde protein içerikli şeyler yeme ağrıno arttırır dedi geçmiş olsun
Tugba2626 SerpilEsra oluyo o ağrı ya . Ağrı eşiğin çok düşüktür bende yatamadım kaldıramadım kolumu 1 hafta geçer . Kaç haftalıksın
AlyaSu SerpilEsra geçmiş olsun canım buz falan koymayı denedin mi? Bende 28+3 de ikinci dozu yaptırdım ne ilk dozda nede ikinci dozda ağrı yaşamadım inşallah seninkide en kısa zamanda düzelir🙏
SerpilEsra Tgbatem hicbise fayda etmyor canim parmak uclarima kadar sizliyor ayni koluma vurdu bu yuzden bu kadar oldu sanirim ilkinde zorlanmamistim 😏
SerpilEsra Tugba2626 27+ 3 oldum Allah yardimcimiz olsun ya hergun igne kullaniyorum hic bu kadar agrimiyor vallahi
SerpilEsra AlyaSu insallah canim tesekkur ederim denedim hemsire kolanya demisti oda ise yaramadi sadece huzursuz bacak sendromu gibi rahatsiz eden acılı bir sizlama var parmak ucuma kadar
Srfn11 SerpilEsra 2 gun once bende 2. Dozu oldum.. ilkinasil aci yapmisti haftalarca gecmedi 2. Dozda hic agri yapmadi
Seymasel68 SerpilEsra bn ıkıncı dozu olmuycam bnde tam 10 gun cektım yeter gereksız ıkıncı doz dogumdan sonr aolursun dedı doktrum bana
SerpilEsra Seymasel68 3. Doz icin eylule gun verdi hemsire 5 dozmus bu asilar ama bu agriyi bide cocukla hic cekemem nasil kucagima alip emzirim nasil evime bakim gitmicem bende 3. Doz icin
Tiredmother SerpilEsra bu ağrı için bende post açmıştım maalesef geçmiyor canm, bir doz vuruldum ikinci doza gitmedim çünkü o ağrıyı unutamamıştım🤦🏻♀️ Biraz daha sabret birden kesilir ağrı üstüne yatmamaya çalış
SerpilEsra Tiredmother bende ilki fazla agri yapmayinca 2.de yapmaz fiye dusundum ama ayni koluma vuruldugu icin bu kadar aci cekiyorum sanirim😔
Seymasel68 SerpilEsra daha bide varyaa bu ası ıcın saglık ocaklarındakı hemsıreler nasıl arıyolar kızıyolar bızım burda gıtmeyınce sankı mecburuz hayret bısey yaa amelıyay olsm oo kadr agrımazdıı kolumm varya
Mrvaydn18 SerpilEsra ahhh canım işte benim de aynı böyle olmuştu ve ancak kendi kendisine geçti. Ama benim 2.doz hiç ağrımadı inşallah seninki de ağrımaz ya.