YavuzunSelini Eminer Ben Tekzenden almistim geçen sene 670 tlye ama şuan zamlanmis 1100 TL falan olmus 4 kapaklı bir bakin isterseniz 😊
Pnr_jr Eminer Canım Çilek güzel bence , zararlı boya kullanılmamış ve kaliteli . Biz aldık , korkumun aksine gayer sağlam .
Seherr YavuzunSelini canım bende tekzende beğendim ama kurulum yapıyolar mı bilmiyorum bilginiz var mı yoksa kurulumu siz mi yaptınız
Eminer YavuzunSelini bende normal bi mağazadan sordum 1500 diyor cok pahali geldi bide istedigim gibi degildi yaptirsak nekadar tutarki
Eminer Pnr_jr yagmurtpl 1anne1bebek Mervenin tesekurler Arkadaslar ilginize dediginkz yerlere bakacagim Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepinize
Buss1906 Pnr_jr gerçekten öyle. Herkes burada mıbilya kokusunu bir türlü odadan evden arınmadığını yazıyordu bizim mobilyalarımız gelince evde yeni mıbilya kokusu bile olmadı bende farkı o zaman anladım
Newmomy Eminer Çilek mobilya dan aadece dolap aldm ben de baya kalşteli ve güvenilir hem de fiyatlar uçuk degil internet sitesinde görsellerle birlkte fiyatlar da var bakın istersenz
Mervenin Pellini evet canm kurulumu anlar 150 liraya yaptı kuruldu ama ben burdan resim atamıyorm beceremedim bir türlü😅 tekzenin sitesine girip dolap seçeneklerinden bula bilirsin ama
Yagmur98 Eminer bende adore diye bi markaninkini aldim 4 kapaklı 2 cekmeceli baya genis ici ben magazadan aldim ama internet siteleride var 510 liraya aldik biz isterseniz bi bakin baya guzel dolap