csadioglu Arkadaşlar bu konunun anketi ne olmalıydı bilemedim ama idare edin beni 😊🙏🏻 bebislerin kıyafetleri için hangi deterjanları kullanıyorsunuz ve hangi şampuan sabun kullanılıyor eczane tarafından bilindik markalar Dalin vs. Önerilmiyor hangisini almalıyım bilemedim yardımcı olur musunuz özellikle deterjanlar konusunda
Aysenurkeser csadioglu ben duru granül aldım kıyafetleri yıkamak için diğerlerini bu ay alacağım inşallah
PapatiA csadioglu ben üni baby deterjan kullandım bi süre sonra normal deterjana döndüm , şampuan ilk mustelaydı eewocele döndüm devam ediyorum
lotusflowers Bende araştırma aşamasındayım. Hem deterjan hem şampuan pişik kremi vs minoris düşünüyorum en çok içime sinen o oldu
csadioglu lotusflowers pişik kremi hametan ve Bepanthol kullancm ama diğerlerini bulamadım yazdığınız minoris deterjan mıdır nedir
flz3576 csadioglu pişik kremi aklınıza gelen herşey kulandım birirnin önerisiyle sebamed pişik kremi aldım çok iyi geldi şampuan da dalin kulandım bu 2.ye de öyle hazırlık yaptım Allah izin verirse aslında çocukların cildine göre değişiyor siz küçük boy alın aklınıza yatanı hangisi iyi gelirse devam edersiniz
Asyaalin csadioglu ben green clean aldım ilk bebeğimdede onu kullanmıştım şampuan ve pişik kremi mustela aldım
Mutlu_Bir_Anne3 csadioglu ilk bebeğimde green clean kullandım, 6 yaşında hala kullanıyorum. İkinciye hamileyim, nasip olursa green clean’den devam. Tavsiye ederim İçeriği temiz, trendyoldan alıyorum büyük boylarını.
salihagl Siveno kullandım ben de deterjan ve şampuan olarak… ama çok kimyasal içermediği için leke çıkarmıyor maalesef. E bebek leke çıkarıcısını tavsiye ederim ön yıkamasını onunla yapabilirsiniz çıkmayacak lekelerde