babymom2026 Manuel elle kendi sağdığımızdan mı alınmalı yoksa eller serbest göğüse takılıp kendisi sağanlardan mı alınmalı veya doğunca sütün veya bebeğin durumuna göre ihtiyaç halinde mi alınmalı? Doğumuma 3 ay kaldı kararsızım da 🤦♀️
beyzzsenturkkk babymom2026 ben kızımda normal elle sağılandan aldım wee baby işimi gördü 2. gebeliğimde de lazım olursa kullanıcam saklamıştım
Asyaalin babymom2026 ilk doğumumda elektrikli almıştım çok zaman aldığı için tabi bi çocuğum dahada olduğu için eller serbest aldım bu defa henüz kullanmadım tabi🤷🏻♀️
papatyakokulugece babymom2026 bence manuel işini görür çünkü zaten Bebek büyüdükçe gerek kalmicak ilk iki ay kullanırsınız kuzenim aldı pişman iki ay kullandı şimdi süt arttırma yolu deniyor çocuk dört aylık çene kuvvetlenince gerek kalmadı makinaya ben ona dedim manuel al dinlemedi şimdi gerek yokmuş o kadar para veripte almaya manuel alsaymisim diyor
Happymami babymom2026 ilk manuel aldım sonra işe yarar diye aventin elektrikli süt pompasını aldım aldığıma bin pişman oldum En güzeli wee babyn manueli
Hayalperest1 48 gün oldu doğum yapalı ilk zamanlar üstümü günde yirmi kez değiştiriyordum öyle akıyordu ki anlatamam bebek tam ememiyor çenesi yoruluyor şimdi dakikalarca emiyor süt bırakmıyor göğsümde bende almayı düşünmüştüm iyi ki almamışım
3bebekliannee babymom2026 ben ilkinde lansinoh elektrikli almıştım memnundum çok işimi gördü ama şimdi eller serbest alıcam çünkü 3.çocuğum olacak elektriklide bağlı kalacak zamanım olacağını pek sanmıyorum 🤷♀️
egeansea babymom2026 Ben giyilebilir momcozy s12 pro aldim. 36+3’um. Kolostrum icin toplamaya basladim doktor onayiyla. Cok rahat suanlik. Cokta guzel uyariyor. Giyilebilir almak buyuk rahatlik. Ben islerimi yaparken o sirada sutu topluyor
3bebekliannee papatyakokulugece niye böyle dediğinizi anlamadım ikincisinde ilkinden daha çok sütüm vardı her hamilelikte süt mü azalıyor ilk defa duydum böyle bişey
egeansea papatyakokulugece daha dogmadi. 36+4’uz. Gebelik sekeri oldugu ve sezeryan olacagi icin erken kolostrum topladik. Asiri siziyordu hem
Han23 babymom2026 cocukla eller serbest daha kolay oluyor bişeylerle uğraşırken bebekle ilgilenirken iş yaparken kendi kendine sağıyor ben 3 kere aldım başka başka en son bunda memnun kaldım
papatyakokulugece 3bebekliannee evet zaman geçtikçe azalıyor çocuk sürekli emiyor mide büyüyünce yeterli olmuyor