Hasreett Merhaba kızlar bugün itibariyle 33 hafta oldum. İnanılmaz sağ kalça ağrısı yaşıyorum. Yürümeye başlayınca adım dahi atmakta zorlanıyorum. Bugün kontrole gittim doktor sorun yok dedi ama o zaman ağrım filan yoktu. Yaşayan var mı ??
mucizem__ Hasreett bende 33 haftalığm baştan beri bel ağrısı kalça ağrısı bacak ağrısı hep vardı hâlâ da var fazladan iş yapıp ayakta kalınca inanılmaz ağrı oluyor yerimden kalkamyorum Dr sancı olabilir diyip nst çektirdi ama sancı çıkmadı magnezyum dozunu arttırdi ama hâlâ aynı
nursenasu27 Hasreett bu tür ağrıları daha önce şiddetli yaşadım iki defa mr çekildim sakroiliak eklem romatizması teşhisi konuldu ne ayakta uzun süre kalabiliyorum ne de bişe yapabiliyorum doğru düzgün normal doğuma bu yüzden uygun görülmedim siyatik sinir ağrısı olabilir sizdeki isterseniz bir bakın internetten belirtileri vs varsa ihmal etmemenizi öneriyorum
Hasreett mucizem__ Benim tüp bebek sonlara doğru yaklaştıkça endişem her geçen gün artıyor. Daha önce benim de ağrılarım olurdu ama bu denli zorlamamıştı beni.
nursenasu27 Hasreett hayır canım henüz doğum olmadı 30+3 hangi kadın doğum doktoruna gitsem normal doğum kemiklerini zorlar hasar bırakabilir dedi bundan korktuğum için doğum için özel hastane arayışındayım hatta en son gittiğim fizik tedavi doktoru kemik erimesi de olabilir demişti zor bi hamilelik sürecim oldu açıkçası
evaaass Haftalık hamileyim benimde 1 haftadır sağ kalçamda ağrı mevcut bazen bacağıma vuruyor. Yürüyünce rahatlıyor oturunca daha şiddetli hissediyorum yaşayan var mı ?
AuraMomB evaaass bende öyleyim yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum öyle bir ağrı ama bende daha 20.haftadayım
evaaass @“busbusy” doktorum normal dedi ama bilemiyorum erken gibi ğeldi bana ama çoğu hamile kadın bu ağrıları yaşıyormuş galiba