Nur1290 Kızlar yavaştan bazı şeyleri alıyoruz biberon konusunda biraz kararsız kaldım sizce iyi mi memnun musunuz yoksa iyi olan plastik mi almalıyım yine Philips aventin
Babyandmoms Nur1290 arkadaşım plastik almıştı bir zaman sonra koku yapıyor dedi bende cam aldım daha sağlıkla temiz diye ikili almadım küçüğünü cam olarak aldım gidişata göre gerek olursa büyüğünü de alırım
greybrde Nur1290 bende hem pilastik hem cam var oğlumda kullandım plastik olanlar rengi değişti cam olanlar iyi lakin ağır oluyor küçğkmboy cam büyük boy plastik tercih edebilirisniz
ebrudefnee Nur1290 bende sağlık için cam alacaktım bebeğime başlarda ama düşürme elinden atma durumu olur kırılır diye almamıştım ama biz onuda çok kullanmadık zaten ama plastik olanlarıda bi müddet sonra değiştirilmesi gerekiyor
papatyakokulugece ebrudefnee yoo Philips plastik biberonu değiştirmek gerekmiyor iki yıldır kullanıyorum koku falan Yok
Nur1290 papatyakokulugece ya birde o risk var ya haklısınız küçüğü cam büyüğü plastik diye düşündüm ama şimdi oda bir düşündürdü patlarsa diye
Nur1290 papatyakokulugece peki akıtma yapıyor mu ve bebek kolay çekebilir mi yeni doğan olan modelde siz memnunsunuz sanırım plastikten
papatyakokulugece ebrudefnee Philips biberonlar kaliteli mamajoo da kullandım ıı Philips yerini tutmadı
papatyakokulugece Nur1290 akıtma yapmıyor bebekte kolay çekiyor kızımdan da antikolik olanı var yeşil olanlar ikisinden de memnunum
AuraMomB Ben plastik aldım durama göre bakacağım ama bence cam çok tehlikeli ben kendimden de korkuyorum. 😂