birmesele Hanımlar merhaba Konya şehir hastanesinde genetik test yaptıran var mı nasıl bir işlem , adım olarak nasıl bir yol izliyoruz il dışından geleceğim
Eda42_ birmesele Eşine ve kendine genetik bölümden randevu alıyorsun ben Fahrettin diye doktor vardı ondan aldım benden iki tüp eşimden bir tüp aldılar on beş günu buluyor sonuçların çıkması sonuçlar çıktıktan sonra sadece kendin doktordan randevu alıp gösterebilirsin bende şükür pıhtılaşma çıkmadı o yüzden tedavi gerek görülmedi sizde çıkarsa doktorda ona göre yönlendirme yapar çok geçmiş olsun
birmesele Eda42_ anladım canım , doktor sadece kan mı alıyor kısa bir işlem mi direk randevu saatinde gidip kanı verip gelebilir miyim
Eda42_ birmesele Evet sadece kan alıyor ailede akrabalık var mı yada düşük falan diye öyle sorular soruyor ona göre gidip kan veriliyor hani yarım saat falan sürer ancak çok bir şey sürmüyor
birmesele Eda42_ anladım canım çok teşekkür ederim şuan Selçuk Üni den randevu olultırdık ama doktor ismi çıkmadı . Önce gidip kayıt açtırmamız gerekiyormuş randevu saatinden önce
Eda42_ birmesele Şehir Hastanesi’nde direk çıkıyor zaten Selçuk tıp nasıl oluyor bilmem hayırlısı olsun inşallah sizin için de