senaminikce Hamişler kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz çok endişe içindeyim duyamam diye çok korkuyorummm lütfen acilll yazar mısınız yorumlarınızı bekliyorum
mucizem__ senaminikce ilk gebeliğim de 8 de duydum 2. Gebeliğim de 7 de duydum ama vajinal ultrason ile hem kalp hem bebeği ve keseyi gördüm karnimdan 10 haftadan sonra görüldü
Noyimommy senaminikce 7+5 te duydum karından 🥹strese girme lütfen içini ferah tut pozitif ol iyi şeyler olsun 🥰
senaminikce mucizem__ ben karından bakıtmak istiyorum 7+4 oluyorum inşallah bende yarın duyarım korkuyorum duyamam diye
senaminikce Noyimommy ya benimde yarın 7+4 oluyor inşallah bende duyarım çok heyecanlıyım endişe ediyorum ya
esraezerr senaminikce ben 6+5 te duydum. Ay o endişe hepimizde çok fena oluyor kalbini duyana kadar 🥹 sen kaç haftalıksın canım
senaminikce esraezerr yarın kontrolüm var 7+4 oluyorum inşallah bende duyarım çok heyecanlıyım ve endişe içindeyim
esraezerr senaminikce hiç stres yapma endişelenme kalbini ferah tut duyacaksın inşallah sağlıkla gelsin minik ❤️