deletedmom43191 kevserrrrrr her gebeligimde asardım hem kizim hem oglum var cengelkoy salatalığını ortadan ikiye bölüyodum tuz sürüp yiyodum
beautymom kevserrrrrr hamileliğmn başından beri domates ve salatalıkdan tiksiniyorum 5 aylık olucaz hala yiyemiyorum halbuki en sevdiğim sebzeleri hergün yerdim bayılarak nasıl olduysa nefret eder oldum oğluşum dan mı bilemiyorum
irmairma kevserrrrrr çok yedim ama o zaman çok midem bulanıyordu sadece onu yiyince iyi oluyordum , aşerme gibi değilde tuzlu tuzlu iyi oluyordu
momyflow beautymom oyy erkek mi cinsiyetiiii bende salatalıktan domatesten tiksiniyorum şuan yazarken bile midem kalkıyo normalde tuzlar tuzlar yerdim
beautymom momyflow dimiii bende öyle salata yapar limon sıkar yerdim ama bahsederken yazarken bile midem kalkıyor 😌😥
beautymom momyflow sipariş ettiğinde veya dışarıda yediğinde o an iştahım kaçıyor öğürüyorum millet bakıyor bacım ya 😥
Masal2021 kevserrrrrr var canim ilk haftalarda aşırı canim cekiyordu gece yatmadan önce tuzlayıp yerdim kızım olacak 🥰
gunesimekardes kevserrrrrr ben deli gibi salatalik aseriyorum. Kiz erkek degil de fazla kilo almadan dogum yapacaksin demek bence😃
momyflow beautymom baş ağrısı yok bende ya baş ağrısına razıyım bulantı hiç olmasa baş ağrısı olsa ahahhahahs
greybrde kevserrrrrr aşermekle alakalı bir durum değil bence oğlumda hep ekşi yedim kızımda tatlı oysaki ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi derler