K-1997 nergis592_ eee çok değilmiş o iyi yapmışsın ne güzel bi kız anasısın bide erkek anası ol bakalım süper 🤩
K-1997 nergis592_ evet ama ense kalınlığı güzel çıkmış çok şükür sıra bende Allah’ın izniyle iyi olduklarını duyarsam 16 sında kontrolüm derin bi nefes alıcam inşallah
K-1997 nergis592_ ben detaylıyı sormayı unuttum beni haftaya riskli gebeliklere yönlendirdi ikiz olduğu için ikili testi o yapacakmış canım
nergis592_ K-1997 tamm kuzum daha var zaten benımde 2 ay falan ıkız olduğu için normal risklı gormesıı nasıl bebişlerr
a23_ dygzynpmstf şuan kaç haftalıksınız hala kanama varmı banada doktor bebeğin eşi aşağıda Rahim ağzına yakın ondan kanaman oluyor dedi
K-1997 nergis592_ çok şükür iyiler canım yine kanamam geldi ama benim galiba gebeliğim böyle geçecek duyduk kalp atışlarını
nergis592_ K-1997 Oyy maaşşaallah doktor bırsey demedıyse kanamanın zararı yok demkkı kaç hafta oldular
K-1997 nergis592_ ultrasonda 11+3 biri 10+6 diğeri çıktı kuzum evet ya galiba hamilelikte hep yaşıycam çünkü bu 3 oldu kanama görmek