K-1997 nergis592_ adüde kaç dakka ilgilenecek yine de sen bilirsin ama hiç dert etme kendine vardır bir hayır bunda da
nergis592_ K-1997 ozelı bıraktım zaten bı ıkı Kere gıttım Sımdı yarın Serkan Yücel yılancıdan buldum sıra ona gıtcem inşsallah o sevk verıır
nergis592_ K-1997 17 nısana verdı detaylıyı yılancıya gırdım hemen detaylı zamanın gelmıs dedı adüye sevk etcem dedı ozelınede girmedım zamanım var dıye ücrette odemedık
kslcvrye dygzynpmstf canım benim başıma da gelmişti oğlumda yatış vermişlerdi progeston başlamışlardi igneyle felan durmuştu bence farklı bir hastaneye dhaa gidin ihmal etmeyin geçmiş olsun
K-1997 nergis592_ çok sevindim halletmiş olmana ben çok pis grip oldum ılık su vitaminli yiyeceklerle atlatmaya çalışıyorum
nergis592_ K-1997 ahh gülüm çok gecmıs olsun gırmeyınce anladım bırsey olduğunu dıkkat et kndıne❤️elhamdıllah halletttım canım Nasıpse 1 ay somra
K-1997 nergis592_ hakim beye aldım seviyorum o adamı detaylıdan sonra da galiba artık özeli bırakıcam ama korkuyorum özeldeki doktorum çook bilgili
K-1997 nergis592_ devlet normal doğum diye tutturursa napıcam ikiz sanmıyorum normal diyeceklerini umarım sezeryan onaylarlar
nergis592_ K-1997 canım parayı veryosun he bılgılı hem ılgılı olur Tabıkı bence yeterlı ben bıraktım artık yazık Okadar paraya benım gercı 2 bın dı bıkere gıttım o fıyata zateb
nergis592_ K-1997 ıkız bebekte normal asla yapmazlar canım o yüzden hıc. Korkma bende Serkan Yücel yılancıyı çok sevdım gerçekten ıı bı doktor ona gıdıcem ınsallahdoguma kadar
K-1997 nergis592_ devlet en güvenilir doğum sırasında küvez falan muhabbeti olursa o ihtimallerde var evet canım bende bırakıcam da bakalım nasip diyelim
nergis592_ K-1997 ıkızlerin Hareketlerını hissetmeye başladın mıı bugün 19 haftalığız ılk defa tekmesını güzel hıssettım tekme atıp gobegım dalgalandı🥹
Simlifar dygzynpmstf kanama da peogestan veriyorlar normalde benimde 7 haftadan 16 haftaya kadr oluyordu progestan kullandırdı be sürekli yattım dinlendim
K-1997 nergis592_ yaaa kurban olurum yoook daha hissetmedim bugün şehir hastanesinde kontrolüm vardı benim 17 hafta inşallah bende hissederim