Kızlar 3 gün önce tansiyonum 15/10 148/10 bu şekildeydi çok kustuğum için ilaçlar etki mi etmedi ne oldu bilemedim ilaçlarımı içmeme rağmen direnç gösterip düşmedi kronik tansiyon hastasıyım gece gidince acil yatışımı verdiler Ankara’da gitmediğim kardiyoloji doktoru kalmadı heralde ama genetik olduğunu stres durumunda hemen dikkat etmemi söylüyor doktorlar stres yapmasam bile sürekli kontrol ediyorum ama yükseliyor gebelikte zararı olmayacak tansiyonu düşürecek doğal bi yönteminiz var mıdır doktorum romatizmam da olduğu için çok dikkatli olmamı söylüyor ne yapacağımı şaşırdım bi anda elim ayağım soğuk terleme içinde kalıyor bu sefer bebeğe bişe olacak diye daha çok strese giriyorum daha çok yükseliyor iki gündür o kadar çok ilaç verdiler ki o bile korkutuyor beni bişe olacak diye tansiyon ilaçları kullanıp doğum süreciniz nasıl oldu bu korku içim içimi yedi hep diken üstünde olmak zorundayız diyor doktorlar bu arada tuz neredeyse hiç kullanmıyorum hatta sodyumum bile oldukça düşük çıktı yani beslenmemle alakalı bişe değil 🥹