Tubabora 36+1 haftalık gebeyim sabahtan beri başım çok ağrıyor Pazartesi kontrolüm var 18 Mart’a doğumum var baş ağrısı yaşayan varmı 🤕🤕🥺
Aylinannesi Tubabora ben 34 teyim cok baş ağrısı çektim bikaç gün geçmedi hiç en sonunda acile gitti. Serum yedim geldim parol içebilirsin dedi ama tabi sen önce doktorna git bakalım o ne dicek
FatmaAtess Tubabora ay valla al bende de o kadar 18 haftama girdim şuan baş ağrımdan yatamıyorum valla gittim parol içtim az önce napim ensem mahvoldu ağrıdan felç geçiricem sanıyorum çok kötüyüm 😭😭😭
GokSem Tubabora Geçen benimde oldu mideme vurdu resmen doktorum minoset iç ve kahve iç dedi iyi gelmişti
Tubabora HaticEngin eşim burda değil yarın gece gece gelecek bakalım gelsin gidelim ne diyecek geçmedi bir türlü duş aldım fayda etmedi
Zeynep7777777 FatmaAtess benimde 17. Hafta 1 haftadır geçmeyen baş ağrım var parol un faydası oluyormu
Tubabora GokSem doktoru aradım açmadı yazdım görmedi sinüzlerim mi doldu hala ağrıyor aşağı doğru eğilince özellikle bir kahve içim bende bari geçer belki