dilankozan 11 haftalık gebeyim hemen şu anda değil ama bir süre sonra saç boyamayı düşünüyorum hamileyken boyanır mı kızlar açıcı falan yok düz siyah boya
Edum dilankozan 34+5 teyim şuan bugun boyadım Green therapy markası ile kokusuz amonyak falan içermiyor beyazınız varsa güzel kapatıyor ..gratisten aldım
ghostty dilankozan bir doktorum bence boyatmazsan daha iyi olur dedi. Şuanki doktorum ilerleyen dönemlerde boyatmanda hiçbir sakınca yok. Kendini bunun için mutsuz etme dedi. Şuan için boyatmıyorum. Ama boya konusu gerçekten göreceli. Kişiye göre değişiyor.
Gks_01 dilankozan kuaförde çalışırken ilk. 3 ayı atlattıktan sonra siyah boyaya gelen müşterim vardı her ay boyayı kendi alıyordu bitkisel yazıyordu üstünde bi sıkıntı olmadı hızlı şekilde boyanıp çok solunmadığı sürece
haticeelif233_ Bence bi sorun olmaz gibi görünüyor benimde 12 haftalık kendim boyadım bi sorun yok şimdilik
tubaa521 Hamileyken saç kesimine ne diyorsunuz ben 16 haftalıgim çevrem sürekli kestirme diyor kestiren varmı
ghostty tubaa521 ben kestirdim. Zaten kahküllerim var düzenli olarak da kısaltıyorum. Bana hurafe geliyor bu kesim konusu açıkcası. Hamile anne kendini nasıl hissediyorsa öyle yaşamalı.
tubaa521 ghostty banada hurafe geliyor açıkçası bende kahkül kestirmek istiyorum ☺️ ama kimi görsem bence kestirme diyolar kararsız kaldım dinlemicem sanırım kestircem
ghostty tubaa521 saçlar cok cabuk uzuyor nasılsa. Beğenmezseniz tokalar geçersiniz. Önemli olan sizin kendinizi beğenmeniz🤗