ikincibahar_08 ilk hamileliğimde kızım kilo alsın diye o kadar çok uğraştım ki 2980 doğdu 40+5′te doğumum oldukça kolay oldu hep şey dedim kilolu bi bebek olsa nasil doğuracaktım şimdi asla kilo alsın diye uğraşmıyorum yani fazlasını sağlıklı besleniyorum doğurması kolay olsun 🤭 kilosu gayet güzel sizinde daha doğuma kadar 3 kiloyu çok rahat geçer zaten
myangelson Kukoss belli olmaz her yerde farklılık oluyor belki devlet yanlış olcmustur ama tabi beslenmeye dikkat etmek lazım
Elfida0405 Kukoss zayıf doğan bebekler zaten çok kısa sürede çok ciddi gelişiyor bence hiç umursama zayıf bebeğin doğumu da kolay oluyor beslenmene dikkat et tabi ama bunu dert etme günlük protein olarak yoğurt yumurta akşam et tavuk yada balık ve gün içinde meyve tahin tüket mutlaka
babymom2026 Kukoss Ben muz yiyordum hala buldukça yiyorum genelde sebze ağırlıklı besleniyorum kuruyemiş yumurta
Esma006 birthecene bilemiyorum genetik mi canım 2 kilo dogmuşum ben eşimde aynı şekil ha şuan ki fiziki görünüşümüz evet kilo boy iyi eşimle benim bilemiyorum hayırlısı olsun 😘
ozlemyilmaz60 Kilosu gayet normal canım her çocuk kilolu doğacak diye kural yok ben ilk kızımda çok dikkat ettim tam 3 doğdu 2. Kızım da hiç dikkat etmedim 3750 doğdu biri gerçekten yapı olarak zayıf ne yese kilo almaz diğer kızım iştahsız ama yanakları tombul
bilgedenizokaribal Kukoss avokado, ceviz, çiğ badem, çiğ fındık, balık, kırmızı et, kefir, yoğurt, yumurta, elma, havuç, tatlı patates doğrudan bebeğe kilo aldırır