Kukoss Ama devlette farkli bi doktorda 300 gram az olculdu guvenemiyorum. Siz kilo alsin diye neler yaptiniz 35. Haftadayiz az kaldi
Selim_Alparslan Kukoss çiğ kuruyemisler ve özellikle çiğ kabak cekirdek ici Protein sütleri içimin ve pınarın gece yatarken muzla birlikte icin benim ilk oglum 3700 ikincisi 3500 dogdu 38+0 da
Esma006 Kukoss 37.haftads bebeğim 3440 gramdi şunları söyleyim senin için muzun üstüne tahin pekmez dök ye, tahinli süt iç, kaju badem ye, nesquik toz sütle karisitir iç her sabah yumurta haşlama ye, sade kefir iç, kısır ye
Krdvtt Kilo aldıran en iyi şey kesinlikle et yemek özellikle kemikten çorba yapmak ben doktora gittiğimde bebeğim hiç kilo almamıştı 3 hafta sonra gittiğimde normale dönmüştü bunu etle çözdük eltimde aynısı olmuştu
iyiliktozu Krdvtt aynısını ben de yaşadım kesinlikle katılıyorum. En çok hayvansan proteinler kilo aldırıyor özellikle de kırmızı et. İnsan bir süre sonra bıkıyor ama düzelene kadar mümkünse her gün yenmeli.
aboutbehis Kilosu haftasina gore gayet normal aslinda :) Bazen ne yaparsaniz yapin bebek gerektigi kadar aliyor sizden benim bebegim de 2600 grdi 35 haftada :)
Es07 Ultrasona göre kilosu farklı gözükebiliyor Haftasıyla uyumlu ve normalde dert etmeyin Yumurta,muz,proteinler yararlıdır diye düşünüyorum
Minikkkk_0 Kaçıncı haftada olduğunuzu bilmiyorum ama bence kilosu iyi yani illa her bebek 3/3.5 olmaz kilolu Bebek hep sağlıklıdır diye birşey de yok benim bebeğim 34+4’te 1800 gram neler neler yaptım ful protein günde ⅔ haşlama yumurta meyve kaşar kuruyemiş süt yoğurt et balık taze sıkılmış havuç suyu ama 1 haftada 100 gram almış doktor minyon bir çocuk genetiği bu ne yaparsan yap çok kilo almaz ama maşallah bebeğin çok sağlıklı böyle giderse 37/38 gibi sezeyanla alırız 2 kilo 2.200 doğar küveze girmez dedi. Bence çok takmayın kafanıza stres olmayın bebişte etkilenir sonra üzülür dediğim gibi kilosu da iyi
Kukoss Minikkkk_0 ne biliyim ozele gidince hep fazla cikiyo devlettede hep az cikiyo nerden ogrencez dogrusunuda ona gore davrancaz bilemiyorum ki
Minikkkk_0 Kukoss hep aynı ben 3 hafta önce devlette bi doktora gittim 1600 dedi aynı gün perinatoloji 1400 dedi geçen hafta devlette başka doktor 1600 dedi Salı günü özelde 1800 dediler bakın bugünde kontrolüm var yine başka rakam söyleyecekler yani benim bebişimin kilosu ney yani 😀 ama dediğim gibi Allah’a şükür kilonuz iyi sakın stres falan yapmayın