Denizgumuskaya Kızlar bilmiyorum nasıl oluyor sancılar fln Ama sabahtan beri bi adet sancısı gaz sAncisı kasıklarda batma fln oluyor ama sık sık olmaya başladı uyandığımda da belimden başlayıp alta doğru bi agri olmustu geçti şimdiyse de fazla olmasa da sık sık karin agrisi yasıyorum sizce ne kadarım kalmış olabilir ki 🙁😭😭 36+1 haftadayz
Selvis Denizgumuskaya o kadın adet ağrıları haftalardır oluyor bende pek önemsememiştim yaşadığım yer çok soğuk çalışıyorum üşütüyorum ayaklarımı die. Bikaç gün önce doktora gittim bunlardan bahsedince açılma başlamıştır dedi baktı doğruymuş meğer
Zgekomur Denizgumuskaya yan yatıp dizlerini karnına çek o şekilde de ağrı oluyorsa doktorunu ara 👍🏼 İdrar yollarında enfeksiyon olabilir birde bana sorarsan 1 tane parol iç
Denizgumuskaya Zgekomur ya bilmiyorum ama bulantım da var başım zonkluyo resmen bilmiyorum Doğum mu olacak yoksa hsta mi oldum birde karnım küçüldü gitti 😪
Sedagokkaya Denizgumuskaya bi doktora gidip göstermenizde fayda var içiniz rahatlar ve ne olduğunu öğrenirsiniz geçmiş olsun