Tatli_heyecan Kızlar çok fena grip oldum. Burnum akıyor. Başım ağrıyor. Günde 3tabe parol içsem çok zararı olur mu acaba. 2tane içtim. İşteyim zor ayakta duruyorum.
sunbloom123 Tatli_heyecan her ne kadar güvenilirde olsa ben hamilelikte tercih etmiyorum ilaç kullanmayı olabildiğince kendi yöntemlerimle geçirmeye çalıştım
Yazmelegi_ Tatli_heyecan bende grip oldum doktorum antibiyotik yazdı yoksa geçmiyor. Eğer gidebilirseniz gidin yazsin 🌸 evde biseylerle geçirmek çok zor
Havin49_ Tatli_heyecan bence çok hastaysanız dua etseniz daha iyi Parol asla işe yaramıyor bende öyle hep Parol Parol enson gittim enfeksiyon kanımda tavan yapmıştı direk serum verildi antibiyotik verdirdi anca kendime geldim
erikarpuz Tatli_heyecan 20 haftalık hamileyken 5 saat arayla 2 serum 4 saat arayla 4 parol içtim çok kötü belim tutulmuştu çok şükür birşey olmadı 🫢
eed21 Ben 25 haftalık gebeyim doktor günde 3 kez yazdı bana ama ben içmedim ağrım çok yoktu. Ama siz yine de danışın doktorunuza
eed21 Size tavsiyem burnunuza tuzlu su çekin. Ve boğazınıza tuzlu suyla gargara yapın. Doktorum çok tuzlu olmasın dedi. O bana iyi geldi
Tatli_heyecan sunbloom123 evde olsam denicem ama bu halimle ders anlatmaya öalışıyorum gözlerimi açamıyorum. Çok zorladı beni
eed21 Tatli_heyecan geçmiş olsun ❤️ ben yaklaşık 2 hafta mücadele ettim yeni yeni geçiyor. Ihlamur içtim tuzlu su dediğim gibi yaptım. Ve çorba çok yaptım iştw etle çok aram yok hamilelikte. Kıyma patates havuç vs çorba yaptım hemen hemen her gün. Soğanlı versiyonu da yaptım. Soğan yedim sarımsak vs.
Tatli_heyecan eed21 çok teşekkür ederim😘💕 inşallah bende toparlarım bi çorba yapıp içmek lazım galiba . Neyse daha fazla parol içmeyim eve geçip dinlensem iyi olcak. 2saat Dersim kaldı bitsin eve atacağım kendimi
Es07 Sağlık ocağım parol kullanabilirsin demişti Ama yine de doktorunuza danışın Bol c vitamini tüketin Keşke izin alıp dinlenme şansınız olsa Allah kolaylık versin hepimize
Tatli_heyecan Yazmelegi_ banada yazdı gittim dün ama çok çekiniyorum antibiyotik kullanmaya. Acilde yazıldığıniçin güven vermedi bi
Es07 Tatli_heyecan sırt ağrımdan,mide yanmasından mahvoldum yediklerim her şey dokunuyor Teşekkür ederim sağ ol