3boysmom Scaner oya demirci. tek geçerim gerçekten işinde uzman. google falan yorumlarına bakabilirsiniz, altunizade de. 7bindi en son ama çok iyi bir perinatolog
Eloyla Scaner maltepe delta hastanesinde Hakan Gürbüz hocayı tavsiye ederim. Ben detaylı için ona gitmiştim memnun kaldım. Ama her zaman o hastanede olmuyor bazen Pendik özel bölge hastanesine de geliyor. Hastaneyi arayarak bulunduğu günleri takip etmeniz gerekiyor.
Scaner 5667 maalesef. Doktorum zeki şahinoğluna yönlendirdi. Giden de çok varmış aslında ona. Biraz daha araştırıp en son bulamazsam ona gidicem sanırım
Zeyzeyzey Kadıköyde elif gizem dizdaroğlları var ben ona gittim cok memnun kaldım tavsiye ederim nakitte 7bindi diye hatırlıyorum
Eloyla betulak Ücretini eşim ödediği için net hatırlamıyorum ama 5-6 bin arası olması lazım. Hastaneyi arayıp fiyat sorabilirsiniz.
fulyasydn Şişli’de İstanbul Laboratuvarları var oraya yaptırdım tabi 1 sene olucak nerdeyse fiyat değişmiştir illa ki. Ama diğer sorduğum bütün yerlere göre yüzde yirmi falan daha uygundu bir de SGK lı olduğum için ekstra yüzde 50 ye yakın indirim yapmışlardı