HiravEmir Sevgidendi valla ikisinden de dökülüyor biraz yamuluyor elim çarpınca filan dökülüyor hemen kullanışlı değil
merryrose beautymom hangi marka aldınız acaba. Bide hangi durumlarda kullanılıyor . Gerekecek mi bilmiyorum
beautymom merryrose lansinoh tekl elektrik pompası aldım canım kesinlikle doğumdan sonra lazım oluyor belki sütün gelmediği taktirde lazım oluyor sağıp bebeğe veriyorsun ❣️
ongen daisy__ uyku arkadası arıyordum, 2600 tl fiyatı şuan ikisinin sizce eder mi ? tlefondan pış pış açıp koysam yanına? :D
daisy__ ongen kuzum inanır mısın şuan ne desem yalan olur bebekten bebeğe değişebiliyor senin minik sevmezse boşa vermiş olursun 🥹🥹kendi pışpış yapıyor ya o yüzden pış pış sesi açıp sen pışpışlarsın
LadyX daisy__ çok haklısın bazıları ana kucağını hiç kullanamadan büyüdü bile diyor bazıları çok yardımcı oldu bana ev işi yaparken diyor
PapatiA LadyX doğduğundan bu yana kullandığım olmasa olmazdı dediğim, 1.burun sağ ve serum suyu, 2. Kulaktan ölçülen ateş ölçer, 3. Bebek arabası, (bizim uyku arkadaşımız müslin battaniye oldu ) , yatak Biberon küvet ana ihtiyaç,
PapatiA LadyX aynen çocuğum üç yaşında bugüne kadar kullandık hosafı çıktı artık yenısını alıcam bende bu arada alınırken kesinlikle gidip bakılıp alınmalı sürüşü dönmesi yumuşak olmadı komşumun arabası benimkinden fiyat daha pahalı ama çok zorlanıyo
daisy__ LadyX maalesef öyle canım ucuz bişey olsa içim yanmaz da şimdi bana inanır gider alır o değil de çok yorum var göremedim süt pompası diyen oldu mu bilmiyorum ama alın bacılar ben ne gereği var diye almadım deliye döndüm
LadyX PapatiA hayır ben lazım olmaz ne gerek var diye almamıştım 🥲 sonra sağarsam sütümün artacağını söylediler gittim manuel aldım sonra fark ettim ki o hiçbir işe yaramıyor sadece akan sütü topluyordu ben de internetten mochi eller serbest sipariş ettim ilk zamanlar sütüm artsın diye düzenli sağım yapıyordum sonrasında dışarı çıkacağım zaman sağıp biberona ya da saklama kabına koyuyordum. Şu an ise ön süt son süt dengesizliği olmasın diye bebeğim emmeden önce 3dk sağım yapıyorum yoksa gaz çok oluyordu bebeğimde. Yani ben bile bu kadar kullandıysam Allah göstermesin bebeği küveze veya yoğun bakıma alınan annelerin her gün sağım yapıp hastaneye götürmesi gerekir.
LadyX HiravEmir yaaa Allah korusun bebeğimiz küvetin filesindeyken küvet de yamulup devrilirse sıkıntı yaaa
LadyX esmabrn oto koltuk yenidoğan bebekler için uygun oluyor mu ki? Bilmediğimden soruyorum. Ben puseti o kadar çok kullandım ki anlatamam. Başlıyorum 😅 Öncelikle doğuma hastaneye götürdüm çünkü ben küçücük bebeğin kucakta taşınmasına karşıyım (çarpan olur, düşebilirsin, düşürüebilirsin vs) hastaneden eve getirirken pusetteydi. Daha sonra bebeğimi 5.gün 7.gün kontrollerine götürürken hep içinde taşıyordum. Bebeğim şu an 4 aylık hala her gün pusette taşıyorum her yere. Bebeğim 9 günlükken yürüyüşe başladım bebek arabasına takıp her yere onunla gittik. Evde iş yaparken bebeğim ana kucağında durmuyordu ama pusette duruyordu. Veya yemek yerken pusetin içinde masada yanımızda eşlik ediyordu. Misafirliğe gittiğimizde pusetinde uyuyordu.
Mel378 momyflow ben Lansinoh kullandım çok çok memnunum, birde sit sağma makinası benimki manueldi ilk 3-4 ay geceleri çok rahat ettim sornasında da kullandim ama. Gunduzleri emziriyodum geceleri bebeğim kalkmadan süt sagiyordum iki üç saatte bir içim rahat yatıyordum o da daha güzel uyuyodu, gunduzde bu yere gitmeden satıyorum he yerde malesef emzirme odaları olmuyor, birde ilk sütünüz çok değerli bebek hepsini icemiyor atın buzluğa
merryrose Mel378 aaa buzluğa atilabilir mi ilk kez duydum ben. Sonrasında nasıl kullanıyorsunuz . İsitmak vs gerekiyor mu?
Mel378 Emzik iyiki kullanmışım kimseyi dinlemeyin Cook yardımcı oldu bana ben uykudan uykuya veriyodum 10aylikken kendisi bıraktı Chicco kullandım hastanede başladım vermeye 😁
LadyX Mel378 keşke ben de hastanede hemen verseydim yaaa bebeğim 10 günlükken verdim tutmadı attı yaaa 🥲