aybike2212 kahvesever__ bende kayınvalidemden öğrendim karnıbaharı parçalara ayırıyor üzerine soğanı iri iri dogruyor tavada onu önlü arkalı kızartıyor üzerine çok az salça koyuyor tadına doyum olmuyor resmen birde biz yapraklarının taze kısmını da koyarız enfes 🤤😋
beautymom Kışın vazgeçilmezim çorbadır çok severim özellikle alanyamızın gülüşlü çorbasi hertürlü çorbaya bayılırım tarhanayı da çok severim ya 🥰🥰
esrato karnabahar graten. ilk hamileliğimde et ve balık yiyemediğim için erişteli mercimeğe alıştım, seviyorum artık 😊
aybike2212 esrato ayyy erişteli yeşil mercimek bizim memlekette de çok yaparlar hafif de acılı olacak 🤣 kız anam bu postu kim paylaştı 14+2 deyim.aşermem olmadı burda yazılanları okuyunca hepsini yemek istiyorum resmen
Cicilininkini kahvesever__ saol canımm valla benim ve eşimin de hep en sevdigimizdi yapamam diyordum hep kaynanamdan bekliyordum yapacakta getrcek vs diye ama bi denedim baktım oluyo her hafta illa yaparım o yüzden yapamadıgım yiyemedigim senelerime sayıyorum 😀😀 tesekkr ederim ♥️
senaninn kahvesever__ hamilelikten mi bilmiyorum ama hiç böyle olmazdı her hafta canım ıspanak çekiyor. sürekli ıspanak pişiriyorum 😂