kahvesever__ Her hafta yaparım bu yemeği olmasa olmaz dediğiniz yemekler var mı hanımlar ben başlıyorum Nohut yada kuru fasülye ve arabaşı hamuruyla birlikte çok yaparım çokta severiz
Dinolisoo kahvesever__ nohut sevmem ama kocam kuru fasulye delisidir. Kış oldu mu kuru fasulye mutlaka pişer her hafta hatta haftada 2 kere yaptığımıda biliyorum istiyor sürekli bu akşamda menümüz o😂😂
greybrde kahvesever__ Öff arabaşı benim favori yemeğim bayılırım 💗💗 sebze yemeklerini çook severiz biz her hafta mutlaka 2-3 gün sebze pişer pırasa ıspanak karnıbahar enginar brokoli karşılık sebze yapar fırına sürer bir çorba yaptım yanına
Fatma_furkan1996 kahvesever__ kuru fasülye nohut etli ama mutlaka pişer eşim çok sever çünkü mantıyı çok sever eşim el mantısı ama onu da ben her hafta yapamıyorum maalesef birde bizim oraya özel kesme çorbamız vardır kış geldimi bol bol yeriz
Aleynaa8 kahvesever__ güzel yapan birisini bulursan dene mutlaka cnm sağlık deposu lezzet bombası bence
kahvesever__ greybrde bende çok severim arabaşını sebze yemeklerini de çok severim ama çocuklar hiç yemiyor
Havin49_ kahvesever__ ben hergğn olsa yerim ama yıkaması ve pişirmesi biraz zahmetli haftada bir gün mutlaka yeriz☺️
kahvesever__ Fatma_furkan1996 oh ne güzel şifa olsun el açması mantıyı bende çok nadir yapıyorum çocuklardan dolayı birde oğlum kreşe gidiyor zor oluyor
Deletedmom_247 kahvesever__ karnıbahar,brokoli,lahana ve mor lahana. kışın olmazsa olmazım 3ü. Şifa deposu resmen.