Beyzan ayyy saglıklı gelsın inş en zor anlar dogum zamanı olarak dusunuyorum😱😱
    Ezoo yok ben size yazmadım diğer arkadaş yazmış ya 25 ağıstos diye 😊
    Ezoo bence Doğum anı da zor değil Çünkü ucunda kavuşmak var acılar geçiyor geriye evladın mis gibi kokusu kalıyor inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız 😍
    Ezoo bizde bugün 20 haftalık olduk yolu yarıladık sağlıkla kucağımıza alalım ins
    Beyzan ya bende bugün 20 hafta oldum ama henüz hissetmiyorum yada acemiym ben mi anlamıyorum bilemedim kalp fln dinledim sıkıntı yok çok şükür ama ne zaman hissedecgm diye bekliyorum tatlı yiyip uzanıyorum yine birşey anlamadım 🙈
      Merhaba 15+ 4 dum dün karnında bi hareketlenme vardı ama bebek mı yoksa söylemesi ayıptır üşüttüm mu de karnım ağrıyor anlam veremedim yani ilk hareketinde kime bakarsan ona benzer derler hangi fotoda kime bakacagimi sasrdim :) hareket hissetmeye başlamam normal mi acaba zamanı geldi mı ilk hamileligim olduğundan dolayı anlamıyorum pek fazla
      Sevdaninmucizesi 20. Hafta çok erken ben o hafta bir kere hissettim sonra 2 hafta anlamadım bir şey ama içini ferah tut canım bi başlıyorsun hissetmeye sonra durmuyor gece gündüz 😁