zeysah Kızlar nereden alışveriş yapıyorsunuz fiyatlar çok uçuk gerçekten birbirimize yardımcı olalım uygun ve kaliteli ürünler alalım 😍🌸🩷
Melike3506 zeysah daha alıöverişe başlamadım ama cinsiyet belli olduktan sonra yavaştan başlarım herhalde ben de öğreneyim buradan 😊
sarilale123 zeysah ben henüz başlamadım hem çok küçük hem cinsiyet belli değil. Ama İstanbul’da olanlar için bebek alışverişinde havuzlu hanı öneriyor herkes çok uygun diye. Oraya gidip toptan herşeyi kmayı düşünüyorum bakalım
greybrde zeysah dolap sitesinden etiketli ürünlere bakabilirsiniz hediye ürünleri satan çok oluyor uyguna LCW online sıksık kupon vs veriyor
zeysah En ucuz bebek marketinde ürünler biraz daha uygun sizin bildiğiniz online alışveriş siteleri hangileri
zeysah sarilale123 yaaa kaç haftalıksiniz hakkınızda hayırlısı olsun sizin tahminimiz nedir cinsiyet için
zeysah haticeelif233_ civile baktım ama henüz e bebeğe uğramadım hiç öyle çokta uygun bişey yoktu Trendyolda aldiklarimin fiyatı bana daha uygun geldi
sarilale123 zeysah 8+2 amin inş. Oğluma göre bu hamileliğim daha değişik sanki. Kız istediğim için kız hissediyorum belki ama hayırlısı
Pikacu6868 zeysah Lcwya gitme imkanınız varsa mağazaya gidin en çok satanlar kısmında tek kalanlarda kasada ek indirimler oluyor. Ben geçen hafta o şekilde çok güzel şeyler aldım :)
zeysah Melike3506 yaaa bu kontrole gittiğinizde öğrenirsiniz umarım en heyecanlı kontorl olacak sizin için 😍
zeysah tbaaakus03 evet gerçekten fiyatına göre çok kaliteli ürünler görseldekiyle aynı geliyor beğenmediğiniz durumda da iade oluşturuyorsunuz yani güvenilir bi site