Deleted33000 Ben başlayayım odun ateşinde balık kızartacagim yanına patates salatası eşime ayrı fırında hamsi yapacağım o işyerinde arkadaşıyla yiyecek sizler karar verdinizmi neler pişecek bakalım fikri olamayana da fikir olsun hade bakalım analar mutfağa😂😂
ebru097 Deleted33000 ne güzel afiyet olsun dışarda kasvetli hava ve yağmur var depresyondayım ben 🦭muhtemelen dışardan söylerim 🫠
Deleted33000 priencessgirlmom ayy neden ama aşkım ya üzüldüm senin adına sanırım postlarini görmüştüm senin Allah yardımcın olsun bitanem
priencessgirlmom Cinarsaitinannesi şimdi yazıp çıkıcam evden çarem yok o istese de istemese de ben boşanmak istiyorum. Yaptığım hareketten ötürü utanç duyuyorum. Üstelik eşim beni bu durumlara düşürdüğü için de ondan nefret ediyorum. Tüm hazırlığımı yaptım sadece tüm cesaretimi toplayıp ona yazmak kaldı.
gozdenur06 Deleted33000 allah rağzı olsun bacım bereketli olsun sofran ama balık sevmem hele hamilelikte kokusundan bile tiksindim😂😂
gozdenur06 priencessgirlmom canım eğer çok özel deilse ne oldu sorabilirmiyim canını sıkan durum nedir
Cinarsaitinannesi priencessgirlmom Allah yardımcın olsun ama kendine daha fazla yüklenme seni bu hale getiren eşin tüm suçlu o sen o altını da sonuçta karta yatırdın mecbur kaldın yoksa eşinden gizli satmayacak bir karakterde olduğun zaten belli.
Deleted33000 gozdenur06 evet ya nedense en çok tiksinilen şeyler arasında balık var ama çokta vitaminli
Cinarsaitinannesi gozdenur06 Olayı çok uzun profilinden bak canım yazıyor orada çok dertli arkadaşımız eşi yüzünden
gozdenur06 kurkmantosuzmadonna şifa olsun bacım bende kelle paçayı severim canımda çekti ama eşimin görüntüsüne dahi tahammülü yok o yüzden beni götürmüyo içirmeye gece işkembecisinde içmek istedim yok dedi🥲
gozdenur06 Deleted33000 oldu bitti çocukluğumdan beri sevmem ama kokusunu almadığım sürece yerdim hamilelik sürecimden beri malum kurt gibi koku aldığım için iyice tiksindim