Seyma190623 ess02 barucca marka lohusa bel korsesi aldım ben trendyol üzerinden 150ye almıstım 200 küsürat bi fiyatı var su an
cinderella ess02 sezeryan olursa bilmiyorum ama normal doğum yapmıştım yamuna korse almıştım abartmıyorum 10 günde 7 cm inceltti ☺️
mucizem__ Seyma190623 bende aldım aynısıni biraz kılom var 2xl aldım ama şuan hiç olacak gibi değil doğumdan sonra olur mu acaba
Seyma190623 mucizem__ su an kilo değil bebiş varr karnınız çıktıysa doğumdan sonra illa gider biraz rahim vs küçülecek olur bence kaç kilosunuz ve kaç haftalık hamişsiniz
cinderella meltemerennn trendyoldan almıştım da ben ismini yazınca çıkıyor zaten tulum gibi olanından almıştım
Seyma190623 mucizem__ 33+3 bizde 🥰 81 kiloyum s beden aldım su an zorlasam ilk düğme kapanır doğumdan sonra büyük ihtimalle tam olur siz baya büyük almıssınız bence doğumdan sonra hayli hayli olur
mucizem__ Seyma190623 valla şu halime göre arada bir karış boşluk var doğuma kadar 95 olsam doğumda 5 i gitse 90 kiloyla anca olur 2xl çünkü biraz sert öyle yumuşak değil korse aşırı sıkı olmaz diye düşünüyorum daha 🤭 sizin boyunuz uzun herhalde
Seyma190623 mucizem__ hamilelikten önce 72 kiloydum m beden giyiyodum boyum 1.64 az cok yine kilo versem 75 e düssem m beden bol olur sıkılastırmaz diye s aldım bolluk payı olunca sıkılığı olmuyo diye gördüm yorumlarda cunki
mucizem__ Seyma190623 inşallah bol olmaz ne diyeyim hiç düşünemedim bolluk payını falan 🤭 benim boyum 157