Esma_77 2 gündür bebeğimin hareketleri pek aktif değil 32+2 haftalık gebeyim bu normal midir acaba geceleri normalse kıpır kıpır olurdu bu aralar öyle değil çok yorulduğum veya bitkin olduğum için olabilir mi bi etkisi var mıdır
Seloloo Esma_77 genelde burda hep yeri daraldığı için hareketi azalıyordur yorumunu görüyorum. Doktorunuza danışabilirsiniz içiniz rahat etsin isterseniz 🥰
aprilbaby Esma_77 genelde 32 33 te azalma oluyor bende endişelenip acile gitmiştim yorgunluktanda olabilir tatlı yiyip sola yat bakalım biraz dinlen olmazsa bir acile gidip baktır için rahat etsin
Nisanmomy Esma_77 32. haftadayım iki gündür benim de hareket vardı ama önceki gibi kıpır kıpır değildi. Soğuk su içip sol tarafa yatmanı tavsiye ediyorum gerçekten fark ediyor. Yine hareketsiz olduğunu hissedersen genel amaçlı bir kontrole git istersen
Esma_77 Es07 doktor kontrolüme 1 buçuk hafta var daha ama alışkın olmadığım için endişe ettim genel de araştırıp baktığımda normal olabilir diye okudum ama gene de burda tecrübeli olan annelere sormak istedim fikirlerinizi almak için
Esma_77 aprilbaby teşekkür ederim bu yöntemi deniyim eğer gene aynıysa akşam içim rahat etsin diye bi acile giderim
Esma_77 Es07 burda yazılanları denedim teker teker çok şükür saydım hareketleri 2 saat içinde takip ettim içim rahatladı normal şekilde hissetmeye başladım hareketleri iyi teşekkür ederim