Arolya Sensedim yanındakiler erken gebelik testi değil ne yazık ki yoksa denerdim bir tanesini boş giderse gitsin diye
Arolya yavuzayse yagmurx Hcrmgn ozlemyilmaz60 irmairma ebrudefnee Sensedim leylaaa01 Happymami Lütfen bakar mısınız
irmairma Arolya biraz erken gibi geldi bana 5-6 gün daha bekle bence , benim 14 mayıstı ama 10 unda awox erken gebelik testi yaptım kan verdim 100 ile öğrendim
Arolya ebrudefnee haklısınız beklemek yorucu kafamı dağıtacak şeyler bulayım bence kitaba başlayıp iki günü de öyle bitireyim bari 🥹 leylaaa01
Arolya İlk hamileliğimde (düşük yaptığım) yeni evliydim daha 1.ayım adetim 12 gün geçtikten sonra öğrendim reglin varlığını unutmuştum keşke yine öyle olsaa
Arolya Hiç belirtim kalmadı ne kasık ağrısı , ne göğüs sızlaması ne mide yanmasi ne bulanti. Daha regle 8 gün var ve adet sancısında olur ya tuvalete gitme isteği aynı onun gibi karın ağrısı eşliğinde
ozlemyilmaz60 Arolya çok erken daha ama içiniz rahat edecekse yapın sizi anlıyorum bende öyleydim negatifi görene kadar insan umutlanıyor
Arolya ozlemyilmaz60 ilişkinin üzerinden 8 gün geçti ve bu sabah yaptım negatif bir kaç gün bekleyip tekrar yapacağım her 3 günde bir tekrarlayacağım test erken gebelik testi mi değil mi onu bile bilmiyorum
yagmurx Arolya aynı gün yumurtlama oldu sanırım benimle benimki 4 aralık çatladı bugğn test negatif çıktı ben çatlatma iğnesi vurulduğum için yalancı pozitifliği varmı diye test yaptım erken olduğunu biliyorum bencede 15 aralıkta test ver bende öyle yapıcam burdan haberleşelim benimde bel sol kasık ağrım ve sürekli tuvaletim varmış gibi hissim var inşallah hamileyizdir
Arolya yagmurx bende demin awox test yaptım negatif gölge bile yok elimde hiç test kalmadığına göre benimde beklemekten başka çarem yok
yavuzayse Arolya benim çatlama 2si idi daha yeni bugün testim pozitif çıktı canm yarın yada ertesi gün yap derim