Noyimommy deryaozturkk ilk gebeliğimdi 16. Haftada hissetmiştim böyle minik kalp atışı gibi ama düzensiz kıpır kıpır bişeydi 🥹
azra01 deryaozturkk kızıma hamileyken 14 haftada hissetmiştim bu hamileligimde 16 haftada hafif hissetmeler oldu ama kesin bebek hareketi diyemedim yarin 18 hafta oluyoruz 1 haftadir net hissediyorum dışarıdan tam belli olmuyor ama hareket edince elimi koyuyorum hissediyorum
gizemb0 Ben 16 haftalık hamileyim bu hafta hissetmeye başladım sanki içimde bir şey pırpır ediyor gibi dışarıdan belli olmuyor ama ben içimde bir seyin kımıldadığını hissediyorum çok nadir günde belki 1 2 kere
Es07 18 sordu doktor kelebek kıpırtısı gibi emin değilim dedim 22 sonra biraz daha güçlüydü sanki 26 sonrası normal hissediliyor Hele de benim gibi acemiyseniz 😂
deryaozturkk Ya bende 16+4 bugün dün gece bir şey hissettim amahani gaz da olabilir anlayamıyorum normal mi bu
yildiz93 16+4 haftalık hamileyim ilk kez bu hafta hissetmeye başladım düzensiz bi şekilde minicik pıtırtılar. Ama özellikle meyve suyu içince yada tatlı bişey yiyip uzanınca hareketlerini daha çok hissediyorum 🥹
deryaozturkk haftam da mesela kaşık bölgemmde sebep sertti bir taraftan bir tarafa bir kayma hissettim mesela
deryaozturkk Bir şey sorucam kızlar karnım yeni şişmeye başlıyor ama baktığımda midem hep şiş normal mi karnıma bakıyorum midem şiş yani