Solin27 Yaşayan var mı önce karın ağrısı şimdi bel ağrısı var kanama önce pembemsi sonra koyu kırmızı 😔
myangelson Solin27 acile ve doktorunuza gidin fitil böyle kanama yapmaz pembe ve kırmızı taze kan demek
Seymatrkay Solin27 Burada bir arkadaş var aynı bu haftada enfeksiyon kaynaklı sezeryana alındı. @Da-s arkadaş. Onunla görüşebilirsin.
Solin27 myangelson doktora bu sabah gittim eve geldim kulandım böyle oldu fitil direk dışa attı zaten sonra başladı görüştüm dokturumla gel dedi birazdan gidecez
myangelson Solin27 çok geçmiş olsun enfeksiyon ileri seviyedeyse o da kanama falan yapabiliyor. Bende de kahverengi kırmızı arası lekelenme yapmıştı baya ilerlemiş
Solin27 myangelson teşekkürler bebek için endişendim umarım bi zarar olmamıştır ona sizede çok geçmiş olsun
myangelson Solin27 benim ilk hamileliğimde başıma geldi bu durum erken doğum yaptım enfeksiyondan dolayı maalesef
myangelson Solin27 hastaneye yatırıp hem antibiyotik hem sancı durdurucu tedavi uygulandı damardan ama serklajli olduğum için bebek çok zorlari dikişler de rahime zarar vermeye başlayınca acil ameliyata alındım