cansuvet Kullanıp memnun kaldığınız ya da kurulumu yapılıp kalitesini çok beğendiğiniz ürünleri lütfen uçuk fiyat olmayacak şekilde önerir misiniz karar veremiyoruz. Şuan Elele madre yi herkes beğeniyor gibi duruyor ama önerilere açığım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
esraa65 cansuvet marka değil de başka birşey önericem eğer gün içinde salona ya da başka bi yere taşıma düşüncen varsa ölçülerine mutlaka bak bebiş daha doğmadı kullanma fırsatım olmadı ama kanz withme 2 kurunca kapılarımdan gecmedi
Busranur_mnts cansuvet elel madre aldım ama kapıdan geçmiyor gibi her odaya taşıma düşünceniz varsa kapı ölçüleri kontrol edin ben ayriyeten babynest aldım trendyol umaybebe den hem çanta şeklinde hem reflü yatağı onu kullanırım oturma odasında diye düşündüm
cansuvet esraa65 doğru söylüyorsunuz çok güzel bir öneri 😂 Valla sanmıyorum odadan çıkarmam kedilerimiz var bebeğe aldığımız HER ŞEYİ kendilerine sandıkları için 😂
Busranur_mnts papatyakokulugece hiç denemedim bi kere kurduk aldığımızda baktım kapıdan geçmiyo kaldırdım geri kapıdan geçseydi küçük odama koyacaktım🤭
papatyakokulugece Busranur_mnts benimde geçmedi evirdim çevirdim yan çevirince girdi az uğraştırıyor ama geçiyor
Busranur_mnts papatyakokulugece anladım canımm denemek lazım ama öyle geniş evimmde yok yatak odasında kalsa yeter 🤭